Свържи се с нас

Любопитно

Карнавал Габрово Ви честити Годината на петела

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Карнавал Габрово е с наперен гребен, след като в края на миналата календарна година се сдоби с мотото: „Да изкукуригаме от смях!“. Като носители на едни от най-ярките характеристики на Габрово, габровци и неподражаемия им хумор, ние – карнавалистите – днес сме адекватни, навременни, злободневни и задължително усмихнати като ви казваме: Честита да ни е новата година в крак с китайския календар!

Годината на петела е обещаваща за габровския Карнавал. Той пристъпва наперено към следващото си издание, което е насрочено за 20-ти май 2017 и с радост припомня, че има привилегията да е единствен по рода си в България.

Предстоящите до месец май дни и месеци са отпуснатото от календара време, за да може Карнавалът да се изпълни със съдържание, което недвусмислено ще покаже, че също като петела, габровският карнавал е вашият верен будилник.

Той е смел и борбен, непримирим към несъвършенствата във всички сфери от човешкото и градско житие-битие. Готов е да влезе в битка, за да защити всичко онова, в което вярва, но за разлика от петела, без да лее кръв, а с оръжията си – хумор, сатира и забава.

Ако по някаква причина Ви се кукурига заедно с нас, знайте, че винаги сте добре дошли и отишли. А сега, с разперени крила, идете на любимо място или при любим човек и му разкажете за Габрово и габровския карнавал. После го поканете да ни гостува на 20-ти май. А ние обещаваме да направим така, че да изкукуригаме от смях, вместо да изпукаме от скука.

Кукуригууууууууу!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Любопитно

Грейнаха коледните светлини на Габрово (снимки)

Published

on

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Коледната елха на Габрово ще грейне тази вечер

Published

on

Весело и приказно тази година ще бъде дадено началото на коледно-новогодишните празници в нашия град.

Светлините на Габрово ще грейнат тази вечер, 6-ти декември, когато площад „Възраждане“ ще събере малки и големи около коледната елха на града.

Събитието ще започне в 17.30 часа, а по традиция лампичките ще бъдат включени от кмета на града.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово с изкушаваща оферта „Вземи 4, плати 3“

Published

on

LC Waikiki празнува 2-ри рожден ден в Габрово. Модната марка ще отбележи повода с изкушаващо предложение за габровци и гостите на града – „Вземи 4, плати 3“. Офертата е валидна за всички артикули в магазина, като този с най-ниската цена не се заплаща. Промоцията ще важи само на 4 и 5 декември и единствено в магазина на LC Waikiki в Мол Габрово.

От световния моден бранд, който има 1150 магазина в 52 страни, обещават, че марката няма да изневери на себе си и ще продължи да предлага облекла и аксесоари за цялото семейство на изгодна цена. За онези от клиентите, които вече са започнали подготовката за предстоящите празници, предложението е чудесен повод да осигурят подарък за себе си и своите близки. Топли зимни пуловери и връхни дрехи, както и такива с коледни мотиви, очакват габровци и гостите на града в магазина в Мол Габрово.

„Това, което прави LC Waikiki успешна на пазара у нас повече от 11 години, е доброто съотношение между цена и качество. Стремим се непрекъснато да подобряваме клиентското преживяване и да развиваме асортимента, като обогатяваме портфолиото си“, отбелязва Владислав Танчев, управител на компанията за България. Магазинът на LC Waikiki в Габрово е сред 28 обекта, които компанията управлява у нас.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица