Свържи се с нас

Любопитно

Хип – хоп, Трап и Аренби нощ в Coco Relax Bar тази събота

*Платена публикация*

Published

on

14980830_1637881929843355_7113650405114403891_n

Поредното уникално за Габрово парти се задава на хоризонта. Тази събота, 19 ноември, диджей Vko ще забърка една страхотна селекция от енергични парчета в стиловете Хип-хоп, Трап и Аренби (Hip-hop, Trap & RnB), специално поднесена за гостите на COCO Relax Bar (Габрово, ул. Юрий Венелин 2).

Не пропускайте най-взривоопасната „черна” вечер в Габрово с най-яките хитове от световната и родна сцена, миксирани по един неповторим начин специално за Вас!

Вашите резервации можете да направите на телефон: 0879 060 442. Входът за евента е 3 лева.

Vko е млад, талантлив и мотивиран български диджей, с огромен и разнообразен репертоар от Hip Hop/ Trap / RnB / Reggae музика. Роден във Варна и израснал във Велико Търново, той е добре запознат с българския вкус за музика. Любовта си към нея той открива още на тийнейджърска възраст и започва да се занимава с бийт-мейкинг, в последствие също и с мастеринг, миксинг и DJ-инг.

За по-малко от 3 години те успяват да оставят своя почерк на българската хип хоп сцена и да се докажат като абсолютни професионалисти. Със своята страст, любов и отговорност към музиката Vko се доказва пред редица утвърдени имена, като един от най-добрите и креативни диджеи в България.

Негов бийт, с името „Speachless“, е бил избран от хиляди други и включен в официален бийт-тейп „Beat Dealerz Official 2012“ до имената на големи и доказани български продуценти и диджеи. Също така той е дал шанс и на мнозина млади и талантливи лица, които са официална част от лейбъла „Horemag“.

През 2014г. „Horemag“ Studio става част от MFZanimation Ltd. и поемат голяма част от работата по проектите.

Vko е работил с мнозина други хип – хоп артисти от българската сцена: Спенс , Димчо , F.O., Аlex P ,Honn Kong, RXDI и др.

Любопитно

Мотосезонът в Габрово ще бъде открит тази събота, 13 април

Published

on

Тази събота, 13 април, в Габрово ще се проведе откриване на мотосезон 2024. Стартът ще бъде даден на площад „Възраждане“ в 09.30 часа, а след 13.00 часа ще започне демонстрационната мото обиколка на града.

Екипи на полицията ще съпроводят участниците по време на мото обиколката, която ще се проведе по определен маршрут.

Участниците в откриването ще потеглят от пл. „Възраждане“, ще преминат по бул. „Априлов“, в посока кръговото на Шиваров мост, откъдето ще продължат по бул. „Хемус“ до кръстовището с бул. „Столетов“.

Оттам след ляв завой по бул. „Столетов“ ще преминат по ул. „Капитан дядо Никола“, ул. „Йосиф Соколски“, ул. „Николаевска“, ул. „Априловска“, на която след завой надясно по ул. „Юрий Венелин“ ще се отправят към площад „Игото“, ул. „Брянска“, ул. „Христо Смирненски“, ул. „Търновсско шосе“ (бивша „Орловска“).

След това ще преминат по ул. „Индустриална“, ул. „Лазурна“ и оттам ще продължат на ляво по бул. „Могильов“ до кръстовището с бул. „Стефан Караджа“ и по бул. „Стефан Караджа“ към Севлиево.

Полицията призовава всички участници в движението да спазват правилата за движение, да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

Зареди още

Любопитно

„ВАИКАР“ ще оцени по достойнство Вашия стар „Мерцедес“ или „БМВ“

Published

on

Притежавате стар, но все пак ценен немски автомобил „Мерцедес“ W126 или „БМВ“, произведен преди 1993 година? Фирма „ВАИКАР“ изкупува екземпляри от двете марки.

Ние разбираме стойността на класическите коли и сме готови да предложим конкурентни и достойни цени за Вашата стара кола. Независимо дали тя е в добро или лошо състояние, ние сме заинтересовани да я видим.

📞 Свържете се с нас, като позвъните на телефон: +359 999 009 008.

Не изпускайте възможността да се освободите от стария си автомобил и той да бъде оценен по достойнство за вярната си дългогодишна служба.

Позвънете още сега и ще се погрижим за цялата процедура. „ВАИКАР“ – вашата връзка със света на класическите автомобили!

Зареди още

Любопитно

Над 120 екипажа пристигат в Трявна за традиционното офроуд състезание

Published

on

Несъмнено едно от най-мащабните и харесвани спортни събития, провеждащо се на територията на община Трявна, е офроуд състезанието, което събира любители на екстремните преживявания от близо и далеч.

След едногодишно прекъсване, тази година в надпреварата се включват над 120 екипажа от България и съседна Турция, които ще открият пролетния сезон в Трявна. Главен организатор на събитието е Автомобилен спортен клуб „Риск-Габрово“, с подкрепата на Община Трявна.

Официалното откриване на офроуд състезанието „Трявна 4х4“ 2024 ще се състои на 13 април, събота, от 08.45 ч пред сградата на Община Трявна. Точните трасета и места за наблюдение ще бъдат обявени ден по-рано.

Идеята за провеждане на подобно кроскънтри рали и офроуд състезание в покрайнините на Трявна се заражда през 2010 година, когато е и първото издание на екстремната надпревара.

„Така вече 13 години имаме възможността да организираме офроуд състезание и Трявна да е наш любезен домакин, за което отново благодарим! Неслучайно сме избрали региона, защото е центърът на България и отделно тук има много повече хотели и места за настаняване на хората. Трасетата са много подходящи и има на полигоните затворен кръг, който е много подходящ също за публика и състезатели“, коментира Йосиф Лагадов от АСК „Риск-Габрово“.

В тридневното офроуд приключение в Трявна и Плачковци ще участват високопроодими джипове и UTV-та.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица