Свържи се с нас

Новини

Благотворителен концерт в подкрепа на Христо!

Published

on

blagotvoritelen-koncert-v-podkrepa-na-hristo

Благотворителен концерт, в подкрепа на Христо Козарев, ученик в 10 клас в Професионалната техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“ – Габрово, ще се проведе на 28 ноември (понеделник) от 18:00 часа в зала „Възраждане“.

Христо се бори с диагнозата левкемия. От началото на лятото габровският ученик се лекува в столичната болница „Царица Йоанна“. Към момента се чувства по-добре, но му предстои продължително лечение, за което са необходими средства.

Инициативата за благотворителния концерт е на негови бивши и настоящи негови съученици. Събитието се организира с пълното съдействие на „Център за работа с доброволци“ към Община Габрово, а към кауза се присъединиха ПТГ „Д-р Никола Василиади“, Национална Априловска гимназия и Основно училище „Ран Босилек“.

Участие в благотворителното събитие ще вземат: Музикална школа „Звезди в аванс“, Танцова школа „Лиана“, Шоу балет „Магия“, Подготвителна група деца от Фолклорен ансамбъл „Сивек“ към Народно читалище Габрово – 2002, деца от група „Слънце“ – ЦДГ „Радост“, Младежко театрално студио „Гаргара“, „Мим-театър“ – Габрово, Клуб по спортни танци „Ритмика“, Духов оркестър и Мажоретен състав при ПТГ „Д-рНикола Василиади“, група „Wing“ при НАГ, Виктор, Андрей и Дани Русев от „Quick Hands project“, Ивайло и Нона Христова, Дона и Момчил, Анна Емилова Христова, Ралица Христова, Ивета Петрова, Мария Колева, Теодора Нинова, Маргарита Георгиева, Макс Моравски, Калоян Ботев и Елица Дочева.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Кирил Петков и Христо Иванов ще разговарят с граждани в Габрово

Published

on

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ слагат началото на европейска гора в Трявна.

Кирил Петков и Христо Иванов и кандидатите за народни представители на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще сложат началото на Европейска гора в Трявна. Лидерите на коалицията ще бъдат в Габровска област през целия ден в четвъртък, 23-и март.

В 10.30 часа те ще засядат 12 дървета в района на комплекс „Бръшляна“ в Трявна. Фиданките ще бъдат дарени на Туристическо дружество „Планинец“. Видовете на дърветата са специално подбрани, за да символизират градовете, които оглавяват класацията на най-добрите места за живеене в Европа.

По-късно Кирил Петков, Христо Иванов и кандидатите за народни представители от „ПП-ДБ“ ще разговарят с граждани в пешеходната зона на Трявна.

В 13.00 часа лидерите на коалицията „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще са в Габрово и всеки може да разговаря с тях в центъра на града на ул.“Радецка“.

В 17.00 часа Кирил Петков ще се срещне с гражданите на Севлиево в залата на Парти зона „Кулинар“. Към разговора му с тях ще се присъединят Владислав Величков от „Правосъдие за всички“, водачът на листата на „ПП-ДБ“ в Габровска област Явор Божанков и представителят на Севлиево в листата Богомил Петков.

Цените на газа, водният проблем на Севлиево и проектът за завод за боклука във Върбовка са сред основните теми на срещата. Всички граждани на областта са поканени.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на ПП „Продължаваме промяната“, във връзка с изборите за 49 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. ПП „Продължаваме промяната“ е под номер 12 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Новини

Среща с Драгомир Стойнев в Габрово на 25 март

Published

on

Икономика, социална политика, мерки за излизане от кризата и подкрепата за българските предприемачи и инвеститори ще са част от темите на срещата-дискусия, която габровските социалисти организират на 25 март. В нея ще участва Драгомир Стойнев, водач на листата на „БСП за България“ в региона и министър на икономиката и енергетиката в периода 2013-2014 г.

Стойнев, който е едно от най-разпознаваемите лица на БСП и основен вносител на социалното и икономическото законодателство на левицата оглави листата в Габровско за изборите на 2 април 2023 г.

Срещата с него и с колегите му кандидати за народни представители ще се състои на 25 март от 10.00 ч в Художествена галерия „Христо Цокев“ в Габрово.

Ден преди това – на 24 март, Стойнев ще бъде на среща в Севлиево. Тя ще се състои в Народно читалище „Развитие 1870“ – Севлиево от 18.00 ч.

*Публикуваният материал е предоставен от пресцентъра на КП „БСП за България“, във връзка с изборите за 49 Народно събрание, съгласно сключен договор за рекламно – информационно обслужване. „БСП за България“ е под номер 1 в интегралната бюлетина. Купуването и продаването на гласове е престъпление.*

Зареди още

Икономика

Фирма „Подемкран“ АД набира служители

Published

on

Фирма Подемкран АД, – утвърден лидер в производството на кранови компоненти, търси за своето производствено предприятие следните длъжности:

  1. Борвергист
  2. Фрезист
  3. Монтажник
  4. Оператори на ЦПУ машини
  5. Стругар универсален струг
  6. Сервизен техник
  7. Механик
  8. Складов работник ел. табла
  9. Заварчик

При интерес, моля изпратете вашата автобиография на имейл: office@podem.bg или на място в Дружеството.

За допълнителна информация тел: +359 888 866 032.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица