Свържи се с нас

Новини

КВК Габрово ще играе в евротурнирите и тази есен

Published

on

© Copyright 2011 — Gabrovo News. All Rights Reserved

И тази есен волейболистите на КВК Габрово ще вземат участие в евротурнирите. Екип на Gabrovonews разговаря с президента на клуба Николай Григоров по повод участието на габровските волейболисти в третия по сила турнир в Европа – „CEV Challenge cup“. Ето какво заяви:

„Вчера подписахме пълния набор от документация, който е изпратен в Европейската централа.  Участието ни ще е като миналата година  в турнира „Чалъндж къп”.  Чакаме необходимите инструкции и набор от допълнителни докумнети,  които да се попълнят в различните периоди от време и да се пуснат към Европейската централа. И ще чакаме жребия. При мъжете само КВК Габрово  и  ЦСКА ще играят в Европа. Ние сме в „Чалъндж къп”, а шампионът на България  ЦСКА в „Шампионската лига“. Идеята е да участваме както миналата година и по възможност да се класираме по напред, за да изиграем повече кръгове. Миналата година стигнахме втори кръг. Целта ни е да се представим на едно добро ниво и да популяризираме града ни. Мачовете започват през месец октомври – ноември. Ще започнем подготовка някъде от средата на месец август и ще се готвим за международните турнири. Сигурно ще направим международен турнир в Габрово преди започването на българския  шампионат. Вероятно ще ни поканят на подготовка да отидем да играем навън, както миналата година. Работим  по организацията за следващия шампионат, евротурнирите, както и при юношите, и другите формациите“.

В разговора ни с президента стана ясно, че юношите старша възраст на КВК Габрово ще имат възможността да се борят за медали във финалите на държавното първенство по волейбол, които ще се проведат от 29 май до 5 юни в София. Отборите участващи в турнира са разпредели в две групи, като водачи на групите са определени съставите на Славия и Левски. Габровският тим след жребии е  в групата на Славия. „Самото класиране на финалите е един голям престиж за нашия отбор, защото дълги години назад не сме имали участие на такъв форум. Надявам се юношите да се представят добре на това тяхно участе, в крайна сметка те са тези, които захранват мъжкия отбор сега и за в бъдеще. Така, че работим максимално активно по произвеждането и създаването на състезатели  за нашия клуб от юношеската гарнитура“, завърши коментара си президентът Николай Григоров.

Новини

Ивелин Стоянов, водачът на ДБ, гласува в училище „Св.Св. Кирил и Методий“

Published

on

Традиционно Ивелин Стоянов, водачът на „Демократична България“, гласува в училище „Св.Св.Кирил и Методий“.

„Гласуването е най-сигурният начин гласът ти да бъде чут!“, заяви той.

„Гласувах за демократична и евроатлантическа България, в която управляват разумните хора. Гласувах за страна, в която децата ни искат да остават. Гласувах за съдебна реформа, която да направи така, че всички да бъдат равни пред законите. Гласувах за строго опазване на природата на България“, добави Ивелин Стоянов.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Валери Митов гласува за социална и сигурна държава

Published

on

Водачът на листата на „БСП за България“ в Седми многомандатен избирателен район Габрово Валери Митов гласува за социална и сигурна държава. Той упражни своето право на вот машинно, в една от секциите на Основно училище „Св.Св. Кирил и Методий“, възпитаник на което е.

„Гласувах за повече млади хора в Габрово, за повече усмивки и за повече ведри лица! Гласуването е задължителната следваща стъпка към промяната, защото всеки глас е важен! Защото не трябва друг да избира вместо теб! Защото заедно можем да променим живота ни!“, заяви кандидатът за народен представител от левицата.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Томислав Дончев: Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи

Published

on

„Гласувах с надежда, че България може да излезе по-силна от многото кризи.“ Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Габрово и заместник-председател на ГЕРБ Томислав Дончев.

Той даде своя вот в родния си град Габрово, заедно със своя син, който от тази година придоби правото на глас.

„Убеден съм, че денят на изборите е важен, защото показва кой каква подкрепа е получил, но денят след изборите е още по-важен, защото показва кой е по-мъдър. Смисълът на политиката е да се създава и съгражда, хората да усещат и виждат развитието. Точно в този момент България има нужда от мъдрост, опитност и грижа за хората, от управление, което е доказало, че може да превръща доверието в отговорност”, каза още Томислав Дончев.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица