Свържи се с нас

Любопитно

Този петък е най-доброто дийп хаус парти в Coco Relax Bar

Published

on

new 1Най-добрият и слушан диджей с международна слава, станал номер 1 в стила „дийп хаус“ (Deep house), номер 1 с най-много последователи в Youtube и многократни номинации за номер 1 на Beatport миксове, Ахмет Килик (Ahmet Kilic) идва в Габрово.

Този петък 29 юли, петък, той ще застане зад пулта на COCO Relax Bar (Габрово, ул. Юрий Венелин 2), а за родните почитатели на дийп хаус музиката диджеят подготвя специален сет с нови парчета.

Индивидуалният му стил и кариера го превръщат в един от най-търсените артисти не само в съседни на България страни, но и в света.

Шоуто в Габрово обещава да е още по-горещо, а неговото начало ще бъде поставено в 22.30 часа.

Ако искате да станете част от партито и забавлявате по неповторим начин, можете да направите вашите резервации на телефон: 0879 060 442.

Кой е Ахмет Килик?

Навлизането на Ахмет в музикалната индустрия започва от манията на баща му с електронното оборудване.

На 10-годишна възраст Ахмет бил толкова любопитен как електронното оборудване работи, че започнал да сглобява и разглобява някои части от електронните устройства у тях.

На 12-годишна възраст той направил своите първи стъпки в музикалната кариера, с правенето на свои ремиксове, които показали неговата страст към музиката.

През 1991 година, семейството му решило да се премести в Турция. Това се оказало и едно ново начало за живота му.

Ходил на училище в Измир, един от най-големите градове в Турция, а през следобедите Ахмет  работил в някои барове като диджей.

След завършване на образованието си през 1995 година, решил да продължи със своята професионална кариера, започвайки работа като местен DJ в най-големите клубове на Измир, „Club Marina“.

По-късно Ахмет искал да направи промяна в своя живот и продължил кариерата си в различни градове по целия свят като DJ, в успешни партита и събития.

Според сайта topdeejays.com  Ахмет станал номер 1 DJ в стила „DEEP HOUSE“, номер 1 с най-много последователи в Youtube и многократни номинации за номер 1 на Beatport миксове.

29 юли, петък
Клуб: COCO Relax Bar (Габрово, ул. Юрий Венелин 2)
Начало: 22.30 часа
Телефон за резервации: 0879 060 442.

www.djahmetkilic.com

Любопитно

ПТГ „Д-р Никола Василиади“ спечели турнир по волейбол

Published

on

Професионалната техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“ спечели турнир по волейбол, в чест на 60-годишнината на ПГИ „Рачо Стоянов“ – Дряново. Междуучилищното състезание се проведе вчера, 5 октомври, в дряновската спортна зала.

В надпреварата участваха четири професионални гимназии, като освен шампионите и домакините, играха и отборите на ПГ „Марин Попов“ – Севлиево и Професионална гимназия по лека промишленост и икономика „Атанас Буров“ – Горна Оряховица.

„Василиадевци“ бяха безапелационни, надигравайки своите опоненти, без дори да загубят гейм в трите мача.

Участието в турнира бе част от дейностите на спортен клуб по волейбол на ПТГ „Д-р Никола Василиади“, създаден по Национална програма „Заедно в изкуствата и спорта“, с треньор Иван Башев. Училищната общност пожелава на момчетата още много успехи и победи на спортната площадка.

За отбелязване на 127 – годишнината на гимназията, ПТГ „Д-р Н. Василиади“ ще организира междуучилищни турнири с всички спортни клубове по Национална програма „Заедно в изкуствата и в спорта“.

Финалните срещи ще се проведат в спортна зала „Орловец“ на 16 декември, в навечерието на празника на училището и ще бъдат достоен завършек на отбелязването на 200- годишнината от рождението на патрона д-р Никола Василиади.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Габрово ще участва в световния ден на ходенето

Published

on

Габрово ще участва в Националната спортна проява Световен ден на ходенето, провеждаща се с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта и под патронажа на министър Весела Лечева. Община Габрово е партньор на инициативата.

Световният ден на ходенето е проява от Държавния спортен календар на федерацията за 2022 г., по „Програма за развитие на спорта за всички“ на ММС и е в изпълнение на Националната програма за физическа активност и развитие на българското население „БУЛФАР’2021 – 2024”.

В Габрово събитието ще се проведе на 8 октомври /събота/, с маршрут спортна зала „Орловец“ – парк „Градище“. Сборният пункт е в 09.00 часа пред страничния вход на залата, откъм магазин Билла. В деня на проявата ще се раздават тениски и раници на БФСВ.

Национална проява Световен ден на ходенето ще се проведе в 15 Общини от страната – Добрич, Варна, Велинград, Асеновград, Бургас, Плевен, Ловеч, Казанлък, Кюстендил, Враца, Габрово,  Разград, Русе, Благоевград, София – СО, р-н Панчарево, с. Лозен.

В световен мащаб събитието е част от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.

Целта на проявата е да се популяризират системните занимания и особено ходенето, като физическа активност и неговата роля за здравето, добрата форма, работоспособността и дълголетието на хората, независимо от тяхната възраст, пол, социален и здравен статус.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Култура

Балет за възрастни предлага НЧ „Развитие – 1870“

Published

on

Балет за възрастни – за добра фигура, грация и самочувствие, започва да предлага Народно читалище „Развитие-1870”. Курсът е единствената по рода си предлагана услуга в община Севлиево.

Заниманията, в дните вторник и четвъртък, от 18:30 ч., ще води професионалната артист соло-балетист, носител на престижни награди от конкурси – Иванка Цанова, художествен ръководител на Балетната школа в читалището. Балетът е предизвикателен и е чудесна алтернатива на традиционните аеробни упражнения.

С уроците по балет ще откриете удоволствието от танца, красотата на движението и стойностната музика, ще развиете своята пластичност, финес, усет за естетика! Балетът развива музикалност, координация, синхрон, баланс, танцова култура, правилна стойка, хармонично развита мускулатура.

Това танцово изкуство съчетава в себе си грацията и красотата на движението и създава естетическа наслада! Целта е да се наслаждавате и да се разтоварите от стреса. С балета ще откриете нова страст, която да Ви зарежда с положителна енергия, удовлетворение и повече самочувствие!

Народно читалище „Развитие-1870” разполага с оборудвана балетна зала, корепетитор и професионален специалист в сферата на класическия и модерен балет. Справки на телефон – 0882806734. Записвания – в офиса на Балетната школа в НЧ „Развитие-1870”.

Автор: Десислава Димитрова,
организатор при НЧ „Развитие – 1870“ – Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица