Свържи се с нас

Любопитно

Топ 5 на най-добрите безплатни онлайн баскетбол игри

Published

on

Онлайн игрите са един толкова широко разпространен начин за прекарване на свободното време за много хора. Те са перфектен начин да се справите с напрежението през деня и да разпуснете добре, като в това число със сигурност влизат и онлайн спортните игри.

Изключително интересен е фактът, установен от едно проучване на университета в Рочестър, че играенето на спортни онлайн игри даже подобрява функционалността на мозъка чрез бързо вземане на решения, което от своя страна си е сериозен аргумент в подкрепа на това да пробваме да играем някои отлични безплатни баскетболни игри.

Ако сте истински почитател на отбора на Лейкърс, със сигурност ще сте много любопитни да играете онлайн игри с любимите си играчи. Именно заради това ние се постарахме да съберем на едно място най-добрите безплатни баскетболни игри с участието на най-добрия отбор на Лос Анджелис. Действайте!

1. Баскетболни легенди 2020

Играта Баскетболни легенди 2020 стана изключително популярна по време на пандемията, заради която всеки един от нас получи извънредно много свободно време независимо от причината. Играта впечатлява с автентичните си звуци, които отлично пресъздават атмосферата сред публиката по време на истински баскетболен мач.

Участниците в онлайн играта избират играчи сред големите звезди на НБА като могат да ги поставят в единоборство в хода на играта, включително и великия Крал Джеймс от Лейкърс. Същевременно можете да придвижвате играчите по терена, използвайки клавишите или бутоните за управление, както и да стреляте към коша за две или три точки.

Обърнете внимание на това. Желателно е да преминете обучение в играта.

2. Баскетболни звезди

Тази игра предхожда Баскетболни легенди 2020 като година на издаване, затова тя е малко по-лесна за игра. В действителност ще намерите доста по-добри видео изображения в безплатните казино игри, но ако сте фенове на забавния начин на онлайн игрите, не търсете повече.

Това, което прави тази версия на играта толкова впечатляваща, е разработката всеки играч да притежава уникален набор от качества и способности, без значение дали се отнася до неговото звездно забиване или бърз пробив. По това играта доста прилича бойните игри и черешката на тортата в нея, а именно вашият боец да има онова специално финално движение.

Както Легендите, така и тази игра може да играете на мобилен телефон и да влезете в кожата на любимата си звезда на Лейкърс. Само имайте едно на ум, че с тази игра времето лети неусетно и вероятността да изгубите няколко часа е твърде голяма!

3. НБА СуперКарт

Една изключително лесна, стратегическа игра, базирана на принципа на спортните игри, която се състои в събирането на карти, така че да можете да съставите вашия баскетболен отбор на мечтите. Избирате сред всички звезди на Лейкърс, но имайте предвид, че има уловка, и тя е да прецените кои точно от играчите ще използвате срещу вашия противник. В хода на играта можете да печелите карти, така че да ги добавите към вашия отбора, което допълнително повишава елемента на спортна злоба. За да сте добри в тази игра, трябва имате предвид възможностите, които тя ви предлага. Като за начало е добре да знаете, че всяка карта демонстрира редица качества и способности на играчите, които спомагат за високата доза непредвидимост в играта с различните комбинации, на които можете да попаднете. За феновете на „Лейкърс“, любители на стратегическите игри, СуперКарт е идеалният вариант, защото тя провокира играчите да разчитат повече на бързия си ум отколкото да бързите си пръсти.

4. NBA Now 23

Достъпна за безплатен достъп в Android Play и Apple Store, тазгодишната версия на NBA Now е надграждане на версията на разработчика COM2uS от 2022 г., която бе оборудвана с редица нови опции, които да гарантират вълнуващо изживяване на играчите в мобилното приложение.

Феновете на Лейкърс имат усещането, че контролират своите идоли, докато ги водят през няколко режима на игра с помощта на уникални сензорни контроли.

Пригответе се за още неща, на които да се удивите. Геймплеят е по-балансиран, а играчите буквално се плъзгат по игрището и реализират най-добрите си удари. Графичните изображения са в по-наситени цветове, а играчите просто са едно към едно с прототипите им от реалния живот.

Говорейки за безплатни игри, NBA Now е фаворит в тази категория за всички луди фенове на Лейкърс, които искат да усетят какво е да си на великия терен Staples Center.

5. NBA Live Mobile

Създателят на спортни игри EA Sports е изцяло в свои води стане ли дума за класически баскетболни игри.

NBA Live Mobile, създадена специално за Android, е брилянтен пример за уменията на EA що се отнася до разработването на забавна игрова система, която ви позволява да използвате различни комбинации за управление, за да се насладите на едни наистина удивителни отигравания в играта.

Освен това разполага с уникален мениджърски модул, в който можете да селектирате и тренирате своя отбор (очевидно Лейкърс) през множество от сезони.

Това е формат „две в едно“, който работи изключително добре, независимо какъв избор ще направите, давайки ви възможност да се изявите и като топ играч, и като топ треньор на Лейкърс!

Любопитно

Зимни забавления по габровски в миналото

Published

on

Зимата вече е тук, а с нея идват и забавленията и спортуването в снега. В днешния снежен януарски ден Държавен архив – Габрово обърне поглед назад, показвайки как и къде габровските деца са се радвали на бялата премяна със ски и шейни.

Точно по габровски за целта не е било необходимо да се ходи или пътува надалеч. Снимките показват деца с шейни пред някогашния Народен дом в Габрово към пързалките на Бакойския баир, както и млади скиори пак на Бакойския баир.

Снимките се съхраняват във ф. 1266 „Редакция на вестник „Балканско знаме“ – Габрово“ в Държавен архив – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Областната администрация стартира конкурс за кратко послание

Published

on

Конкурс за послание с до седем думи, обявява Областна администрация- Габрово. В надпреварата могат да участват всички жители на областта без възрастови ограничения. Предложенията се приемат в срок до 20 февруари 2023 г.на електронна поща: pr@gb.government.bg .

Най-доброто послание ще бъде изпратено за гравиране на мраморна плоча, изобразяваща картата на България, в Роженските поляни, където ще бъде изграден 111- метров пилон, от които ще се спуска българското национално знаме. Той ще е най- високият в Европа, като ще бъде издигнат на надморска височина от 1430 м. Така трибагреникът ще се вижда от километри разстояние. В основата на пилона, на мраморна плоча с картата на България, ще бъдат гравирани 28 послания от всички административни области в страната. Всяко послание ще бъде изписано на картата на мястото на съответната област, от която идва.

За изграждането на пилона стартира Национална дарителска кампания „България заслужава“ под патронажа на президента на Република България Румен Радев. Проектът ще се реализира изцяло с дарения на родолюбиви българи, както и със съдействието на държавните и местни власти.

Очакват се Вашите послания с до седем думи до 20 февруари 2023 г. на pr@gb.government.bg. Предложенията следва да бъдат придружени с информация за автора (три имена, адрес/ел. адрес и телефонен номер). Кратките текстове ще бъдат оценявани от представители на Областна администрация. Класираното на първо място послание ще бъде изпратено за гравиране на мраморната плоча, изобразяваща картата на България, а авторът му ще бъде награден.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Обявиха победителите в ученическия конкурс „ЗАвръщането“

Published

on

14 ученици от Област Габрово заемат призовите места в ученическия конкурс на тема „ЗАвръщането“, а 4 са с поощрителни награди. Творческата надпревара се организира от Областна администрация-Габрово, като учениците представиха творби в две категории- за текст и рисунка.

Победителите бяха определени от жури, председателствано от областния управител Кристина Сидорова. В категория „Текст“, раздел „Проза“ първото място заема 16-годишната Пламена Пламенова Георгиева. На второ място е класирана Савина Страцимир Тинчева на 15 години. На деветокласничката Боряна Иванова Карапавлова бе присъдено третото място. Всички ученици, класирани в призовата тройка, са възпитаници на Национална Априловска гимназия, гр Габрово.

В раздел „Поезия“ челното място заема Алев Асанова Мехмедова, 12 клас в ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“, гр. Севлиево. Илия Димитров Златев, 11 клас в Национална Априловска гимназия, се нарежда на втора позиция. Трета е Юлия Ивайлова Иванова, 11 клас в Национална Априловска гимназия.

В категория „Рисунка“ във възрастова група 1-4 клас първенец е Димитър Цанков Димитров, 3 клас в ОУ „Стефан Пешев“ гр. Севлиево. Втора се нарежда Дария Николаева Кирова, 3 клас в ОУ „Неофит Рилски“, гр. Габрово, а трети е Никола Тихомиров Николов, 4 клас в НУ “ Васил Левски“, гр. Габрово. Андрея Андрей Хотнишка на 11 години заема първото място във втора възрастова група- 5-8 клас. Второто място е за Дарина Цениславова Влъкненска, 6 клас в ОУ „Христо Ботев“, гр. Габрово. Марая Балевска, 5 клас в ОУ “ Стефан Пешев“, заема третото място.

След продължителна дискусия в трета възрастова група бяха определени две първи места- за 16-годишната Емили Цонева и 15-годишната Габриела Кирева.

Присъдени са и 4 поощрителни награди в категория „Рисунка“. Те са за : Мая Детелин Цветкова, 2 клас в ОУ „Неофит Рилски“; Саша Мари Метцер, 3 клас в ОУ „Стефан Пешев“; Яна Светлин Стоянова, 5 клас в ОУ „Христо Ботев“; Нелина Петкова на 13 години, възпитаник на школа „Елиза Арт“.

Победителите ще получат грамоти и награди от Областна администрация- Габрово. Награждаването ще се състои през февруари.

Областна администрация- Габрово благодари на всички талантливи деца и младежи, които се включиха в конкурса!

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица