Свържи се с нас

Икономика

Фирма от Габрово е отличена с награда за „Компания на годината“

Published

on

Габровската фирма „Аванс Трейд“ беше отличена с награда „Компания на годината“ на церемония, организирана от списание и клуб Business Lady. Церемонията се състоя в сряда в столичния Гранд хотел Астория.

Призът, в категория „Корпоративна социална отговорност“, компанията получи заради приноса си към подобряването на медицинската среда в България с най-новата си линия, марката бебо.

Бебо е най-големият български бранд дарител на родилните и неонатологичните отделения в България. През последните години компанията помага на над 40 болници в цялата страна като предоставя медицински облекла, финансира ремонти и оборудване на помещенията и предоставя козметиката, необходима за грижата за новородените.

В категорията „Корпоративна социална отговорност“ за първи път за Компания на годината е отличен представител на българския бизнес. Наградата беше връчена от Васка Бакларова, председател на Business Lady Club Пловдив.

„Като майка на бебенце, мога да потвърдя, че продуктите на бебо са изключително качествени, а това, че са произведени в България, ги прави още по-специални. Най-важното в бизнеса е да се обръща внимание на детайла, а корпоративната социална отговорност, която развива компанията, е с изключителен принос към обществото и средата, в която живеем“, коментира тя.

Наградите Компания на годината се връчват за изключителен принос на компаниите, бизнеса и мениджмънта в различни категории. Те целят да отличат заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, успешно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации, позитивен обществен имидж и други.

Сред официалните гости на церемонията бяха д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Цветан Симеонов, председател на управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата, Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите, Детелина Смилкова – председател на Българската асоциация за управление на хора; Теодора Ставрева, главен секретар на Българска агенция за инвестиции, Георги Малчев – Член на управителния съвет на АйАБ България, управляващ партньор в Xplora.bg, маркетинг експерт и член на журито на Компания на годината, Наталия Футекова – член на Управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии и други.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица