Свържи се с нас

Любопитно

Националното турне на Хилда Казасян „Да послушаме кино“ стартира от Габрово

Published

on

„Изключително съм щастлива, че мога да ви споделя новината за първите ни концерти, след този толкова тежък за всички ни период. Стартираме отложеното ни турне с програмата „Да послушаме кино“ в Габрово на 1-ви юли в зала Орловец, като този път към нас се присъединява и Плевенска филхармония с едни фантастични нови аранжименти направени от Христо Йоцов и Живко Петров, специално по този повод. Наши специални гости отново ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров, а следващите ни концерти са: 24.07 – София, 26.08 – Бургас, 27.08 – Пловдив, 14.09 – Казанлък, 18.09 – Плевен, 5.10 – Хасково, 19.10 – Видин, 21.10 – Смолян, 9.11 – Враца, 11.11 – Велико Търново. Нямам думи, с които да изразя радостта си от възобновяването на възможността да можем да правим това, което умеем най-добре!“, заявява лъчезарната джаз певица Хилда Казасян.

Програмата на мултимедийния концерт-спектакъл включва най-популярната Българска филмова музика. Ще бъдат изпълни любими песни от любими български филми.

В концерта участват невероятните музиканти от Плевенска филхармония, както и фантастичните: Христо Йоцов – барабани, Живко Петров – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Михаил Йосифов – тромпет. Специални гости на сцената ще бъдат Теодосий Спасов и Васил Петров.

Съдържанието на концерта е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена, аранжирани по нов, модерен и красив начин от невероятните Христо Йоцов и Живко Петров.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Любопитно

Вижте Карнавала през обектива на „Габрово Нюз“

Published

on

Зареди още

Любопитно

Програма за Деня на Карнавала в Габрово

Published

on

Зареди още

Любопитно

Влезте в тренда и сменете аутфита си за Карнавала

Published

on

В карнавалния ден, на 18 май, от 10.00 до 18.00 часа и … до изчерпване на количествата, Община Габрово ще разположи собствен карнавален информационен щанд на площад „Възраждане“.

Там ще Ви посрещнат усмихнати млади хора, които ще ви предложат програмата за фестивалните дни и най-търсения вестник за деня – Карнавалния. Но това не е всичко. Ще може да си купите и магнити за спомен и карнавални артикули от колекция 2024 – искрящо привлекателна и забелязващо свежа. Влезте в тренда и сменете аутфита!

Облечете и обуйте най-актуалните за сезона цветове, а когато се „стъкнете“, огледайте се и намерете голямата карнавална рамка, в която да запечатате своя забавен спомен.

Бройките са ограничени и само онези, които проявят предвидливост и бързина ще се сдобият с така желаните карнавални атрибути.

Ако пък случайно не сте разбрали, че в Габрово има Карнавал, което не го вярваме, ама за всеки случай –вижте програмата, че да знаете защо са толкова готини тези тениски и тези хора в тях .

*Автор: Цветомира Иванова,
Община Габрово.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица