Свържи се с нас

Любопитно

Магазин за бебешки стоки Рая Тойс

Published

on

Всяка жена рано или късно забременява и става майка, което е неописуема част от живота на всички представителки на нежния пол. В подобен момент Вие се нуждаете от специални грижи и детски принадлежности по време на отглеждането и възпитанието на новороденото бебенце. През този период, най-добрият вариант да откриете всичко на едно място и на достъпни цени е в бебешкия магазин Рая Тойс.

Какво Ви очаква при нас и кои са най-предпочитаните детски стоки? Кои марки продукти ще откриете при нас? Нека видим!

Какви видове стоки ще видите в Рая Тойс

Без значение дали мъникът Ви е новороден или пораснал “голям човек”, в нашия онлайн магазин сме се постарали да осигурим всичко необходимо за безпроблемното отглеждане на децата. Стоките в бебешкия и детски магазин Рая Тойс по своето предназначение се делят на: бебешки; детски играчки и дрехи; за ученика.

От друга страна, всеки от тях е предназначен за определена възрастова граница, което дава още по-голяма лекота при избора спрямо навършените години. Бебешкият магазин Рая Тойс е оборудван с най-необходимата функционалност, сред която са и нашите филтри за бързо и правилно “отсяване” на отделните принадлежности и видове спрямо техните марки, възрастово предназначение, производител и размер.

Кои са най-купуваните

Най-купуваните в бебешкия магазин всъщност са и най-необходимите детски стоки, като количките, леглата, антиколиковите шишенца, помпичките за кърма, детските столчета за кола и принадлежностите за пренасяне. Всичко това е важно за всяко бебе или дете и те са сред стоките, които първи се купуват. Има ли значение обаче откъде ще направим покупките си? Какви трябва да са критериите когато избираме бебешки магазин?

Когато избираме търговският обект, от който да напазаруваме всичко необходимо за децата си, той трябва да отговаря на някои критерии, като:
⇒ голяма гама от принадлежности – бебешкият магазин трябва да е изключително добре зареден и в него да има всичко необходимо за всяко детенце;
⇒ да работи с най-добрите брандове – само доказалите се на световно ниво брандове могат да осигурят най-голяма надеждност, дълготрайност и функционалност в един продукт;
⇒ цените да са съобразени спрямо качеството – днес съотношението цена/качество е много важно и нашият фаворит за пазаруване трябва да е взел предвид това;
⇒ обслужването да е професионално – много млади родители днес са объркани спрямо нужните им детски стоки и такива от първа необходимост, така че клиентското обслужване трябва да е компетентно.

Ние от Рая Тойс предлагаме всичко това и сме напълно сигурни дори, че ще надминем очакванията Ви и скоро ще се присъедините към общността ни от фенове.

На кои марки Рая Тойс е официален вносител

Списъкът от най-доказалите се марки в детските стоки днес е изключително разнообразен и ние сме се постарали да се сработим с повечето от тях. В нашия сайт можете да срещнете имена, като Hauck, Baby Italia, Baby Ono, Dr.Browns, Tutek, Azaria, Baby Matex, Texpol, Cybex и др.

Коментари

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Култура

Поезия в парк „Черничките“

Published

on

На християнския празник Петровден младите и амбициозни младежи от Интеракт клуб Севлиево откриха поетичен кът на членовете на Литературен кабинет „Пеньо Пенев” към Народно читалище „Развитие-1870“ в парк „Черничките“.

Идеята на младежите беше приета присърце от община Севлиево, Ротари клуб Севлиево и разбира се, от членовете на Литературен кабинет „Пеньо Пенев” и Народно читалище „Развитие-1870”.

Сумата, събрана за каузата на Интеракт клуб Севлиево е прецедент – 1 200лева. Парите са набавени на традиционния мартенски базар, организиран от членовете на Интеракт. А това е доказателство, че гражданите на Севлиево имат много добро отношение към поезията. На откриването на поетичния кът Президентът на Интеракт клуб – Калоян Тодоров дефинира накратко поезията – „Когато животът стане монотонен и разпилян, в него се намесва поезията, за да го подреди.

Поезията е всичко онова, което чувстваме и не можем да обясним, защото поезията може да говори вместо нас. Тя изказва скритите ни чувства.” А водещият Борислав Маринов даде думата на председателя на литературен кабинет „Пеньо Пенев”- Димитър Васин, защото той най-красноречиво може да говори за поезията -„Поезията е жажда. Няма нищо по-хубаво от това, че идеята на членовете на Интеракт клуб Севлиево е намерила толкова хубава форма.

Такава алея на поезията няма. Нека няма в сърцата ви и лоша дума. Ако мога да ви пожелая нещо, то е да вървите само напред и нагоре. Много хубави думи да чувате занапред – обич, обич и пак обич! Ние от Литературния кабинет няма да ви забравим! Подали сме ръка на пишещите – заповядайте при нас! Дарихте ни с много обич!”

Президентът на Ротари клуб Севлиево за следващата ротарианска година – Марияна Петрова също адмирира идеята на Интеракт клуб – Севлиево – „Развълнувана съм. Много е вдъхновяваща идеята, която осъществиха нашите приятели от Интеракт клуб Севлиево.

Уникална инициатива, която показва, че младите хора са дълбоко вдъхновени от изкуството и успяват да докоснат поетите. Гордост е да видим чувствата на поетите върху поставените постери. Поздравявам ви сърдечно.”

А секретарят на Народно читалище „Развитие-1870” – Нели Тотева – Георгиева поздрави гостите и прочете благодарствен адрес – „Скъпи приятели, от името на Народно читалище „Развитие-1870” и от Литературен кабинет „Пеньо Пенев” ви благодарим за реализирането на идеята, с която популяризирахте литературните творби на членовете на Литературен кабинет „Пеньо Пенев” в парк „Черничките”.

„Пожелаваме любовта към изкуството във всички негови форми да присъства в живота Ви, защото както казва Хелвеций – „Задачата на изкуството е да вълнува сърцата.” Бъдете благословени!”, Нели Тотева – Георгиева – секретар на Народно читалище „Развитие-1870“.

Всички гости на събитието си тръгнаха с обич и вдъхновение от вечерта, в която бяха „посадени” в парк „Черничките” думите, които извират от най-дълбокото на душите на севлиевските и утвърдени поети…

*Снимки: Минчо Тодоров.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Клуб „Природа“ към СУ „П.Р.Славейков“ на учебна екскурзия

Published

on

В началото на месец юли приключиха заниманията на клуб “Природа” към СУ „Петко Рачев Славейков“, с ръководител г-жа Ренета Колева. Последното занятие беше екскурзия с учебна цел.

Учениците от клуба посетиха Регионалното депо за неопасни отпадъци в Габрово. Събитието се състоя със съдействието на Община Трявна и в присъствието на Кристина Йорданова – младши експерт „ООС“.

Учениците проследиха пътя на отпадъка и възможностите за оползотворяването му като суровина. Интересен и занимателен момент за децата бе запознаването с кантара, с който се теглят камионите, влизащи в депото.

Учениците разгледаха още площадката за сепариращата инсталация, където се сортира се отпадъка. Годният отпадък за повторна обработка се обработва, а негодният се балира.

Децата видяха и площадките за строителни едрогабаритни отпадъци и гуми. Най-голям интерес предизвика площадката за компостиране, където се придобива чиста пръст за наторяване. Беше направена демонстрация на меленето на биологичните отпадъци.

Процесът на компостиране отнема няколко месеца. Децата посетиха и лабораторията на депото. Учениците от клуб „Природа“ получиха специални подаръци за спомен от Регионалното депо за отпадъци и Община Трявна.

*Снимки: Община Трявна.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

161 наградени във „Време за природа“

Published

on

За първи път тази година отбелязахме виртуално Световния ден на околната среда, а резултатите показаха, че добрите ни мисли към нашата Земя са по-силни, по-добри и по-целенасочени.

Кампанията „Време за природа“, посветена на Световния ден на околната среда, предложи три категории с интригуващо съдържание и възможност габровци да се впуснат в предизвикателство с много награди.

Виртуалната еко викторина провокира участниците да дадат отговор на въпроси, свързани с опазването на природата, но и да научат интересни факти за Земята, отпадъците и тяхното разделно събиране.

Първото предизвикателство във викторината бе видео флаш моб – кратък клип, започващ тривиално, но завършващ с неочакван финал. Клипът, събрал вече над 700 гледания, може да видите оттук.

Последният въпрос във викторината пък предизвика участниците да оставят своето послание до природата. Посланията може да прочетете оттук.

В двете творчески категории „Моето цветно/чисто място“ и „Изкуство от отпадък“ бяха получени изключително артистични и пъстри снимки. Всички те са публикувани и могат да бъдат видени оттук.

Крайният резултат от инициативата показва 161 наградени участници, чийто имена може да видите оттук.

Организаторите на инициативата ще се свържат с всички наградени, а връчването на наградите ще започне от понеделник, 6 юли 2020г. Община Габрово благодари на всички, включили се в предизвикателството „Време за природа“.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица