Крими, Новини|17.04.2019 13:57

Майка твърди, че синът й е бит от учител

снимка: Апелативна прокуратура – Велико Търново, Архив

Полицията в Габрово води разследване по сигнал на 40-годишна жена, която твърди, че синът й – ученик в местно училище, е бил бит от учител.

Вчера, около 18.00 часа, 40-годишната жена от Габрово заявила в полицията, че учител в едно от основните училища в нашия град е проявил изключително грубо отношение към 11-годишния й син, ученик в същото учебно заведение, в резултат на което на детето били нанесени наранявания.

На детето е бил извършен преглед в отделение „Съдебна медицина“ в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово и е назначена съдебно – медицинска експертиза, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

По случая в габровската полиция е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 131, ал.1, т.2, т.4, във връзка с чл. 130, ал.2 от Наказателния кодекс.

Междувременно днес, 17 април, от Апелативната прокуратура във Велико Търново информираха, че Районна прокуратура – Габрово наблюдава досъдебното производство.

Извършени са неотложни следствени действия. Разпитани са пострадалото дете и майка му. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за получените увреждания на детето.

Действията по разследването продължават под ръководството на Районна прокуратура – Габрово.

*Публикуваната информация е актуализирана в 16.15 часа*


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

1 Коментар

  • Сега ще уволнят учителя, задето е поставил на място наглата мангалска отрепка.
    Довечера ще гърми по всички соросо-педерастически телевизии, които мълчаха като насрани за протеста в Габрово!!!

Напиши коментар