Свържи се с нас

Икономика

Бизнесдамата Мариана Печеян с номинация от Бизнес Оскарите

Published

on

Кметът на София Йорданка Фандъкова и Председателят на Общински съвет – Дряново и управител на ВСК „Кентавър“ Мариана Печеян при получаването на  „Кристална почетна звезда“ за постижения в бизнеса. Снимка: www.inlife.bg, Архив

Кметът на столицата Йорданка Фандъкова и управителят на ВСК „Кентавър“ Мариана Печеян при получаване на „Кристална почетна звезда“ за постижения в бизнеса. Снимка: www.inlife.bg, Архив

Бизнесдамата Мариана Печеян, собственик и управител на дряновското ВСК Кентавър груп – най-големият доставчик в световен мащаб на американска корпорация № 1 за инструменти и машинна окомплектовка КЕНАМЕТАЛ, е номинарана за годишните награди за значими постижения в бизнеса VIP Business Awards 2016, информираха от Business Club. Събитието е на 24 март от 20 ч. в хотел Хилтън.

Над 96% от продукцията на компанията е предназначена за износ в страните от ЕС и САЩ. Носител на 10 последователни приза за Топ Качество и високи постижения в доставките. Компанията от Дряново е редовен пряк участник на международни световни технически изложения в Хановер, Чикаго, Москва, Париж, Щутгарт, Милано, Базел и др.

За последните години фирмата е инвестирала над 40 милиона лева в модернизиране на машинния парк, производствените процеси и повишаване качеството на условията на труд.

Eдни от най-утвърдените компании у нас – „Свилоза“ АД и Енергоремонт холдинг“АД, също са сред номинираните за второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016.

Създадена през 1966 г. „Свилоза“ АД и до днес успешно реализира последователна и конструктивна програма за развитие, която я издига до най-високите международни стандарти. „Свилоза“ АД ще стартира инвестиционна програма в размер до 300 милиона лева, като целите са увеличаване на производството, покриване на екологичните норми и стандарти, които ще влязат в сила от 2018 г.

„Енергоремонт холдинг“АД (EРХ) e най-голямата структура в България, специализирана в рехабилитация, реконструкция, модернизация и изграждане на енергийните мощности в топлоелектрически, топлофикационни, водни и атомни централи, съоръжения в газово нефтената, химическата и минната промишленост и транспортната инфраструктура, в проектиране, производство, доставка, строителство и монтаж на енергетично оборудване и метални конструкции за тях, както и в контрол и определяне ресурса на метала. Енергоремонт холдинг успешно приключи изпълнението на два договора с възложител Министерство на енергетиката на Република България по проект „Енергийна ефективност в обществени сгради – Транш V“.

Тези награди по традиция подпомагат инвестициите в образованието. През 2015 г. бе даден специален приз на Министерството на образованието за учебно-тренировъчните фирми за децата предприемачи.

ИТ-секторът ще подкрепи също инициативата на Business Awards 2016, като осигури стипендия за социално слаби ученици. Мотото на благородната инициатива е: „Искам да остана да уча и да работя в България“.

С участие в конкурс, чрез написване на есе, младежите ще имат възможност да получат пълна стипендия за единствената в България и Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ на обща стойност близо 10 000 лева.

Организатор на събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън, с партньорството на Българската Търговско-промишлена Палата, Българо – румънската търговско промишлена палата, Сръбско-българската търговско промишлена камара, Българо-китайската търговско промишлена палата, Пловдивската Търговско-промишлена камара, Бизнес Клуб Лондон, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC и други.

Журирането, което ще отреди победителите във VIP Business Awards 2016, е поверено на ресорните журналисти в медиите-партньори на събитието и на браншовите организации. Нотариус Станислав Филипов ще проследи етапите на гласуване и излъчването на победителите.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси работник

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица