Свържи се с нас

Крими

Габровски дилър на марихуана влиза за 2 години в затвора

Published

on

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

С определение по наказателно дело от общ характер, състав на Габровския окръжен съд, председателстван от съдия Василева, одобри споразумение между прокурор Генжов от Окръжна прокуратура – Габрово и защитника на обвиняемия Е.С. от Габрово, с което на последния се налага наказание от 1 година лишаване от свобода за държане с цел разпространение и разпространение на високорискови наркотични вещества.

Съгласно споразумението Е.С. се признава за виновен в това, че през периода 11-12 септември 2015 г., при условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително държал с цел разпространение в апартамент на ул. „Ивайло”, във вилна постройка в кв. „Гачевци” и в апартамент на ул.”Ал. Стамболийски” в Габрово общо 157,504 грама коноп (марихуана) на обща стойност 945,03 лева.

Със същото споразумение Е.С. се признава за виновен и в това, че на 11 септември 2015 г. разпространявал на две лица от Габрово, на публични места в същия град, общо 44,072 грама коноп (марихуана) на обща стойност 264,44 лева.

За посоченото престъпление на Е.С. се налага наказание от 1 година лишаване от свобода, което да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Одобреното споразумение има последиците на влязла в сила присъда.

Тъй като горепосоченото деяние е извършено от Е.С. в изпитателния срок на негово предходно условно осъждане (за деяние от същия характер) съдът приведе в изпълнение и наказание от 1 година лишаване от свобода, което да бъде изтърпяно при първоначален строг режим, отделно от наказанието по настоящото споразумение.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

2 Comments

  1. Jack Herrer

    07.03.2016 at 12:56

    Хахахахахахахахаха… високорискови наркотични вещества…. коноп (марихуана). Това си е жив оксиморон…. Пък и като чета съотношението цена/качество…. От най-високорисковите ще да е било… Хахахахахахахахахаха…

  2. laFka

    07.03.2016 at 16:30

    #freeotecafuckkradeca

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Крими

Акция по „широкообхватен контрол“ се проведе в Габрово

Published

on

Специализирана полицейска операция, по безопасност на движението и противодействие на престъпността, е била проведена от екипи на Пътна полиция вчера, 2 юли, на територията на Габрово, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

В хода на полицейските действия, по метода за „широкообхватен контрол“, са били проверени общо 46 моторни превозни средства и 46-души.

В резултат на извършените проверки са били констатирани 7 нарушения, за които са наложени 7 глоби с фиш. Връчените електронни фишове са 5.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Прибраха 28-годишен заради амфетамин и пико

Published

on

28-годишен мъж от севлиевското село Градница бе арестуван, заради притежанието на наркотични вещества, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Арестът му бил извършен вчера, 2 юли, около 17.00 часа при полицейска проверка, извършена в Севлиево.

Органите на реда задържали 28-годишния жител на село Градница, за когото установили, че е придобил и държи в себе си наркотични вещества.

В хода на проведени процесуално-следствени действия, чрез протокол за доброволно предаване, той предал на полицейските служители две пластмасови кутийки и полиетиленов плик, съдържащи бели на цвят прахообразни субстанции.

При проведен полеви наркотест те реагирали на наркотичните вещества амфетамин и метамфетамин.

По случая е образувано бързо производство, а след приключване на разследването, материалите ще бъдат изпратени на Районна прокуратура – Севлиево.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Ученик открадна тротинетката на дете

Published

on

14-годишен, непълнолетен ученик от Габрово, бе уличен в извършването на кражата на тротинетка.

Крадливият тийнейджър бил хванат вчера, 2 юли, в резултат на оперативно – издирвателни мероприятия, проведени от служители на габровската полиция.

Престъплението било извършено на 29 юни, в района на улица „Радецка“ в Габрово.

Вещта, предмет на престъплението, е била намерена и иззета.

След окомплектоване, преписката ще бъде изпратена по компетентност на Районната прокуратура в Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица