Благотворителният базар в подкрепа на възрастни хора

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Благотворителният базар „Коледна магия 2015“ отваря врати днес, от 17:00 часа във фоайето на Община Севлиево. Той ще бъде достъпен за посетители до 18 декември от 10:00 до 18:00 часа. Със събраните средства от базара ще се закупят коледни сладки и изненади за хората от домовете в селата Столът, Добромирка, Стоките и Батошево.

„Да стоплим сърцата на възрастните хора, да бъдем с тях на Коледните и Новогодишните празници и нека тяхната радост, и усмивка, бъдат нашата надежда и оптимизъм през новата 2016 година“, споделят организаторите от Сдружение „Училищно настоятелство – Севлиево”.

В благотворителния базар са събрани коледни играчки, украси, сувенири и ръчно изработени предмети, които севлиевци са дарили, за да стоплят една човешка душа.

„Нека превърнем в реалност нашата Коледна магия. Нека дарим радост и усмивка на старите хора“, каза председателят на сдружението Светлана Георгиева и призова всички, които искат да бъдат част от това „добро“, да посетят базара и да оставят частица от себе си.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар