Новини|12.11.2015 9:27

Нова зала в севлиевската болница за изписване на новородени

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Зала за изписване на новородени откриха в Акушеро-гинекологичното отделение в общинската болница МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ в Севлиево, информира Мирела Ганчева от местната общинска администрация. Средствата за ремонт на помещенията са дарени от Ротари Клуб-Севлиево и приятели.

„Това е подарък за нашия град и за болницата, за младите хора в града, които се нуждаят от нашето внимание, и грижи. Сумата за ремонт и обзавеждане на помещението възлезе на 8239. 32 лв.“, каза президентът на Ротари клуб Костадин Костадинов.

снимка: Община Севлиево

снимка: Община Севлиево

Кметът на Севлиево Иван Иванов изрази благодарност към членовете на Ротари клуб, които „през годините не спират да подпомагат дейността на обществените институции“. „Надявам се, че и занапред ще бъдете все така с големи сърца и ще помагате на жителите“, сподели Иванов.

Той припомни, че през тази година Община Севлиево ремонтира изолационното помещение в родилното отделение, което по думите му е било в окаяно състояние. „Вижда се как и Общината и Ротари клуб подпомагат Болницата, за да може тя да продължава да изпълнява функциите си“, каза кметът.

Отец Спас отслужи водосвет за здраве и благослови малкия Даниел – първото бебе, което изписаха от новoоткритата зала.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар