Новини, Спорт|12.01.2015 9:46

26 отбора ще спорят за купата в 23-я турнир по минифутбол

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

26 отбора от Габрово, Севлиево, Дряново, Троян и Ловеч ще спорят за купата от традиционния турнир по минифутбол организиран от Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com. Надпреварата ще стартира днес, 12-ти януари, а в петък вечерта в зала “Орловец“ се проведе техническата конференция и беше теглен жребия за първата фаза.

26-те състава бяха разпределени в шест групи – две с по пет отбора и четири с по четири тима. Водачи в тях са съставите на „ВАС – Етъра“, „Стеф – Венци Инс“, „Титан гард“, „Барса“, „Валентин Петров 2004“ и „Чардафон 1919“. За осминафиналите ще се класират директно първите три отбора от групите с по пет тима и първите два от по-малките групи. За последните две места на осминафиналите ще играят бараж отборите заели трети места в групите с по четири тима.

Срещите от турнира ще се играят в работните дни, съответно от 18, 19 и 20 часа. Старт на надпреварата, днес от 18 часа, ще дадат отборите на „Школата“ и „Ну Папа“. От 19 часа е мачът СДК (Севлиево) – „Гарант – Young stars“ (Троян), а от 20 е двубоят между „Делта гард“ (Дряново) и „Веспа“.

Всички участници в турнира, разпределени в групи можете да видите оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар