Свържи се с нас

Новини

Вижте кандидатите за депутати на КП „България без цензура“

Published

on

Никола Митев, снимка: КП “България без цензура”

Никола Митев, снимка: КП “България без цензура”

Представяме ви кандидатите за Народни представители на Коалиция от партии „България без цензура“ с номер 13 в интегралната бюлетина за 7-ми Многомандатен избирателен район, Габрово.

1. НИКОЛА МИТЕВ – Той е роден в град София. Завършил е специалност „Политология“ в Софийски университет. Работил е 12 години като радиоводещ в „Дарик радио“. Занимава се с частен бизнес и понастоящем Митев е председател на младежката организация на ББЦ.

2. ИВЕЛИНА ЙОСИФОВА-КИНОВА – Изключително образована, притежава ред магистърски степени – „Политически науки“, придобита във ВТУ, „Управление на човешките ресурси“ и „Публична администрация“ и „Финансов мениджър“, придобити в ТУ-Габрово.

Ивелина Йосифова – Кинова, снимка: КП “България без цензура”

Освен това има диплома за мениджър на хотели и ресторанти, сертификат по „Европейска интеграция“. Йосифова е заемала множество престижни позиции.

Тя е била управител на безмитна зона „Капитан Андреево“, финансов мениджър в HSBC Bank, Дубай, външно-търговки мениджър на „Американо-българска финансова група“, България, административен мениджър на Алпине Бау Гмбх, България.

От 2008 до 2013 година е директор на Общинска Банка АД, Северна България. Йосифова е областен председател на ББЦ в Габрово и член на Националния съвет на регионите. Омъжена с едно дете.

3. ПЛАМЕН НЕДКОВ – е роден в гр. Габрово.

Пламен Недков, снимка: КП “България без цензура”

Завършил е Строителен техникум в гр.Велико Търново.

От 2009 до 2011 г. е зам.-областен управител на Областна администрация – гр.Габрово.

Той е представител на Габровския бизнес – Понастоящем е изпълнителен директор на частна фирма. Семеен с две деца.

4. АТАНАС БОЖИЛОВ – Роден в гр. Банкя, Област София.

4-

Атанас Божилов, снимка: КП “България без цензура”

Завършил средното си образование „Архетектура и стройтелство“ в ТС-Велико Търново.

Началото на 1990 г. навлиза в частният строителен бизнес. През 2005 г. създава Автомобилен спортен клуб – гр. Габрово.

Атанас Божилов е четирикратен шампион на България по автомобилизъм на писта и Спортист №1 на Габрово за 2008

5. ПЛАМЕН ПРЪВЧЕВ – Роден в гр.Габрово.

5-

Пламен Пръвчев, снимка: КП “България без цензура”

Завършил средното си образование в Природо-математическа гимназия “Иван Гюзелев“-гр. Габрово. Работил е в държавен фолклорен ансамбъл – Габрово.

В момента се занимава с частен бизнес в сферата на търговията и земеделието. Семеен с едно дете.

6. КАТЯ КОЛЕВА – родена в гр.Трявна. Завършила е висшето си образование в Технически университет- гр.Габрово-инженер.

снимка: КП “България без цензура”

Катя Колева, снимка: КП “България без цензура”

Катя Колева вече 13 години е ръководител на дирекция в Бюро по труда гр.Трявна.

През 2013г. тя става народен представител от парламентарната група на Герб в 41-то – Народно събрание.

Разочарована е от идеите на политическата партия ГЕРБ и в момента е общински председател на ББЦ в гр. Трявна.

7. ПАВЕЛ НАЧЕВ – е на 30 години от гр.Габрово. Завършил е средно си образование в Професионалната гимназия по туризъм “Пенчо Семов“ – гр. Габрово- експерт счетоводител.

7-Павел Начев

Павел Начев, снимка: КП “България без цензура”

Висше образование във Варненски свободен университет “Черноризец Храбър“ – специалност „Противодеиствие на престъпността и опазване на общественият ред”.

В момента се занимава с частен бизнес – земеделски производител – млад фермер и е председател на МББЦ за област Габрово.

Ивайло Миланов, снимка: КП “България без цензура”

Ивайло Миланов, снимка: КП “България без цензура”

8. ИВАЙЛО МИЛАНОВ – е на 29 години от гр. Севлиево.

Завършил е средното си образование в Професионална гимназия по туризъм “Иван Марангазов“ – гр.Априлци- хотелиер.

Завършил е висше образование във Великотърносвски университет “Св.Св.Кирил и Методи“ – специалност „Маркетинг”.

Понастоящем е в сферата на частния бизнес – хотелиерство

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТИТЕ НА КП „БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА“ С НОМЕР 13 В ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА!

*Парламентарни избори 2014. Купуването и продаването на гласове е престъпление*

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Новини

Здравната каса подписа с новата PCR-лаборатория

Published

on

Районната здравноосигурителна каса в Габрово подписа договор с новоразкритата PCR – лаборатория в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“.

По този договор РЗОК ще заплаща за здравноосигурените лица изследването „Полимеразна верижна реакция за доказване на COVID-19“, когато са насочени в извънболничната медицинска помощ от лекар от регионална здравна инспекция /РЗИ/  с направление бланка МЗ-НЗОК № 4А.

Лечебните заведения за болнична помощ тестват при необходимост пациентите си, които са приети за болнично лечение в рамките на клиничната пътека.

В болничната помощ, Районната здравноосигурителна каса има сключени договори с болниците в областта и заплаща за лечението на здравноосигурените пациенти с диагноза COVID-19 по клиничните пътеки /КП/ № 39 – за диагностика и лечение на бронхопневмония и бронхиолит при лица над 18 годишна възраст, КП № 48 за диагностика и лечение на бронхопневмония в детска възраст и № 104 – за лечение на контагиозни вирусни и бактериални заболявания – остро протичащи, с усложнения, както и по клинични процедури 3 и 4, които са за случаите, нуждаещи се от интензивно лечение.

По КП 39, имат договор всички болници в областта. Договор за лечение на пациенти по КП 104 имат МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово, МБАЛ „Д-р Стойчо Христов“ – Севлиево, Специализираната болница за лечение на белодробни болести Габрово и МБАЛ „Д-р Теодоси Витанов“- Трявна, като договорът на последните две е сключен за срока на извънредната епидемична обстановка.

По клиничните процедури за интензивно лечение работи МБАЛ Габрово.

За месеците август и септември болниците в областта, отчетоха в РЗОК Габрово 37 случая на лекувани пациенти с диагноза COVID-19, за които РЗОК е заплатила 43 967 лв.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Решения за стария ви автомобил от „ВАИКАР“

Изкупуване на автомобили, джипове, бусове и камиони, излезли от употреба.

Published

on

Имате стара кола, джип, бус или камион, който е дефектирал или изобщо не е в движение, и се чудите какво да направите? „ВАИКАР“ ЕООД има решение за Вас!

„ВАИКАР“ изкупува всякакъв вид излезли от употреба моторни превозни средства и е Вашият коректен партньор, който ще се отзове веднага, предлагайки ви качествено обслужване.

Фирмата има много партньори на територията на Габрово и в страната, които ще реагират веднага на Вашите нужди. „ВАИКАР“ има сключени договори с фирми за рециклиране на черни и цветни метали.

Плащането става веднага, на момента и предлага най-добри цени!

ВАИКАР“ ЕООД разполага и с репатриращ автомобил за оказване на пътна помощ на аварирали автомобили до 10 тона.

Телефон за контакти: +359 999 009 008. Не се колебайте и позвънете! „ВАИКАР“ ще се погрижи за всичко останало!

Освен всичко друго „ВАИКАР“ изкупува ретро и класически автомобили!

Зареди още

Новини

Курс за „Обновяване на съществуващите жилищни сгради“

Published

on

От днес, 22 октомври, стартира информационен курс, на тема „Обновяване на съществуващите жилищни сгради“, насочен към домоуправители, представители на асоциации на етажната собственост, собственици на жилищни сгради и общински специалисти.

Обучението ще представи на участниците информация по най-важните теми, свързани с управлението на процеса на сградно обновяване и контрола върху качеството на строителните дейности.

Ще бъдат засегнати въпроси, свързани както с техническите изисквания към сградните компоненти, така и с икономическата рентабилност, комфорта и здравословните условия на живот.

Лекциите ще се водят от специалисти на ЕнЕфект и преподаватели от СУ „Св. Климент Охридски“ и Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), а в модерирането ще се включи и председателят на Европейския институт са сградните характеристики Юлиан Попов.

Курсът е създаден чрез съвместна инициатива на Центъра за енергийна ефективност ЕнЕфект, Общинската мрежа за енергийна ефективност ЕкоЕнергия и Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Състои се от 7 лекции, които ще се провеждат в онлайн платформата Zoom всеки четвъртък от 17:30 ч. Стартът ще бъде даден днес, 22-ри октомври, а регистрацията е безплатна и достъпна чрез уебсайтовете и Фейсбук страниците на организаторите.

На същата дата – 22 октомври, от 17:30 часа в Зала „Възраждане“, Община Габрово ще обезпечи необходимите условия за онлайн обучението. От тях могат да се възползват всички желаещи да се включат, както и хората, които нямат техническа възможност да го направя в домашни условия. Регистрация за обучението на следния линк: https://forms.gle/rMKiDo5bEsxVpHBY8 /

На посочения в регистрацията адрес ще получите линк и парола за включване в уебинара минимум 24 часа преди всяка сесия./

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица