Свържи се с нас

Икономика

МДМТ-Тремол предпочитан партньор за Касови апарати и фискални системи

Кое прави МДМТ-Тремол предпочитан партньор в обслужването на Касови апарати и фискални системи?
*Платена публикация*

Published

on

През последните няколко години МДМТ – оторизиран търговски, фискален и сервизен център на Тремол в регион Габрово, все по-бързо и уверено разширява пазарния си дял и доказва стабилността си. Все повече търговски обекти търсят съдействие от компанията за цялостно фискално оборудване, системи за управление и контрол на бизнеса, съвременни средства за комуникация между звената (подаване на поръчки от сервитьор към кухня чрез мобилни устройства тип таблет) и др. Голяма част от туристическите обекти в региона се обръщат към фирмата със запитвания и търсят професионален съвет за модернизиране на техническото си оборудване, изграждане на електронни заключващи системи, осигуряване контрол на достъпа на персонала до различни зони в обекта и др.

IMG_34101

За мнозина е изненадващо как извън всяка комерсиална логика, фирма, която  предлага фискален продукт само на един производител (Тремол) и една софтуерна компания (Мистрал), в относително затворен икономически район успява да постигне такива резултати и сериозна репутация.

Отговорът на компанията е изключително обоснован и логичен:

Когато МДМТ избира продуктите, които ще предлага се води от 1 принцип: „Кое е най-доброто за клиента? Кое е достатъчно качествено, надеждно и удобно за него?“

Така проучвайки техническите параметри и надеждността на наличната на пазара техника, МДМТ избира устройствата и марката, които отговарят на критериите на клиентите и работи само с тях- познава ги в дълбочина и осигурява пълно техническо обслужване, в собствения си сервиз. А това спестява време и средства на клиентите. Затова и МДМТ като единствен фискален център на Тремол в региона има право да сменя фискална памет на касов апарат и го прави в рамките час, независимо от това с коя фирма клиентът има договор за годишно обслужване.

2_mdmt_KA_fisk

Водени от принципа за осигуряване на най-доброто, МДМТ винаги мисли и в посока как да добави стойност към бизнеса на своите клиенти,  какво може да оптимизира техните разходите и повиши приходите от дейността им. Затова, след тестове на различни продукти,  фирмата започва да предлага и  софтуер  за управление и контрол на бизнеса  отново само на една компания – „Мистрал“. Днес все повече клиенти ползват различните версии на програмата спрямо типа на обекта (заведение/ хотел/ магазин). Справките, които софтуерът предлага подпомагат бизнеса като показват реална статистика за дейността, търсенето, нивата на печалба, продуктите/услугите, които не носят приходи и следва да се заменят с други, както и определят  приноса на всеки служител към резултатите на фирмата.

3_Mistral_bild_F

Познаването на нуждите и критериите на клиентите,  изцяло изчистената концепция за марка и предлагането на доказал се продукт може да са предпоставка, но не и достатъчна причина за успех.  Важни са също качеството на сервизното оборудване, с които разполага фирмата, бързината на действие (ремонтите се извършават в собствения сервиз на МДМТ), съотношението цена-качество, гъвкавият начин на работа (опциите за обслужване на място или дистанционно, както и наличието на различни планове за сервизни договори, съобразени с нуждите на клиента).

Онова, обаче, което прави фирмата специална за клиентите е отношението и качеството на обслужване,  а това МДМТ постига с непрекъснато развитие на знанията и компетенциите на своя екип.

4_mdmt_tremol_fi_centre

Работното време на търговския и сервизен център на МДМТ е от понеделник до петък от 9:00 – 18:30ч., събота от 10:00-14:00ч., а адресът на фирмата – гр. Габрово, ул. „П. Каравелов“ No 3 (срещу касите на енергото).

Повече информация можете да получите на www.mdmt.bg и fb: www.facebook.com/MDMTSERVICE.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Икономика

Заключителна конференция: Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП

Published

on

ПОКАНА

Габровската търговско-промишлена палата кани представители на малки и средни предприятия, на общините и институциите от областта, представителите на медиите на заключителна конференция по проект: „Въглеродна неутралност и повишена енергийна производителност на МСП в Габрово и Габровска област“.

Проектът се изпълнява в партньорство с норвежката фирма Prios Kompetanse AS и се финансира от Норвежкия финансов механизъм 2014-2021, в рамките на програма “ Развитие на бизнеса, иновации и МСП в България“.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с извършените дейности по проекта, както и с добри практики от България (Клинтех България и Община Габрово) и Норвегия. Експерти от Техническия университет в Габрово ще насочат вниманието ни към мерките, които биха могли да се приложат за повишаване на енергийната ефективност и какъв ефект би могъл да се очаква.

Конференцията ще се проведе в хибриден формат на 29 април 2029 г. от 13.30 часа в Конферентната зала на Библиотеката на Техническия университет Габрово – гр. Габрово, ул. „Хаджи Димитър“ 4 (Ректорат). След края на конференцията дискусиите ще продължат на чаша вино.

Моля, заявете участие на място на мейл: office@chamber-gabrovo.com.
Линк за включване в събитието: Join Zoom Meeting https://us06web.zoom.us/j/8322874812?pwd=ZHhDd0M2ZVczYjgwQ2NDS2YxKzFrUT09 Meeting ID: 832 287 4812
Passcode: 123

Приложение: Предварителна програма
За допълнителна информация: тел. 066 80 31 42, e-mail: office@chamber-gabrovo.com Галина Михнева, Ганка Бакалова

Зареди още

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица