Новини, Политика|21.12.2013 10:25

„България без цензура“ влезе в Габрово на Игнажден

снимка: "България без цензура"

снимка: „България без цензура“

Николай Бареков откри офис на гражданското си движение в Габрово. „България без цензура“ влезе в града на Игнажден и така той стана символичен полазник за благоденствие и успехи на габровци. Както и в останалите места в страната тук ще работи юрист, който ще консултира безплатно гражданите, както и доброволци, които ще помагат на изпадналите в беда.

снимка: "България без цензура"

снимка: „България без цензура“

Учени и икономисти от „Харвард“ са сред учредителите на партията на Николай Бареков. Професори, военни, финансисти, културни дейци, губернатори и общински съветници са в Инициативния комитет, който се събира днес, 21 декември, във Велико Търново. „Ще видите цвета на българската нация“, обеща лидерът на гражданско движение „България без цензура“.

Бареков обяви, че партията му ще носи друго име, а гражданското движение ще бъде запазено, за да се занимава със социални проекти. За тях той обеща да даде всичките си спестявания.

снимка: "България без цензура"

снимка: „България без цензура“

Партията ни няма да е лидерска, зарече се новият политик. След конгреса й в края на януари към нея ще заработят секторни групи с експерти, които ще определят политиките в различните браншове. На експертна основа ще бъдат и оценките за хората на висши длъжности.

„Няма да разрешим партийни назначения“, категоричен бе Бареков. Той очаква партията му да има между двама и четирима евродепутати след вота през май. Ако прогнозите се потвърдят, извънреден конгрес на новата партия ще определи с коя от политическите групи в Европарламента ще работим, обясни Бареков.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

4 коментара

  • Тази Йосифова не беше ли ГЕРБ-ерка се питам? Май беше, ако не ме лъже паметта! Свинщина безпардонна !!!!

  • Оооо,и Ивка-Курвето била там!

  • тоя красимир ташев какво ми обикаля от партия в партия. омръзна ми от такива нещастници като него, които се присламчват навсякъде и са със силните на деня.

  • пази Боже от такива полазници! Мутра долна!

Напиши коментар