Къде, кога, какво в рамките на Узана Поляна Фест?

UZANA-2013-PLAKAT--6От Голямата сцена на Узана Поляна Фест 2013 ще можете да чуете и видите както известни и любими певци и групи, така и по-малко известни, но също толкова интересни и любопитни  изпълнители.

Пълната програма за нея можете да видите тук.

Арт Ателиетата са пространство за сръчните и възможност да си изработите нещо сами, да направите оригами, да  се включите в обработката на вълна,  да научите какво е пейп-арт, да участвате в уъркшоп за декупаж  или да рисувате върху стъкло. Тези, които обичат да готвят могат да участват в общностно месене на тесто, което естествено ще прерасне в „Театър на трохите”.

Вижте пълната палитра от арт инициативи в рамките на Узана Поляна Фест тук.

На Узана Поляна Фест 2013 ви очакват невероятни Еко-академични хоризонти. В Еко Академията ще можете да добиете практически знания в областта на опазването на околната среда и природосъобразния начин на живот.

За повече информация вижте Програмата на Еко Академията тук.

Станалия традиционен Еко Пазар в рамките на Узана Поляна Фест и тази година ще зарадва любителите на чисти биологични продукти от надеждни производители с изобилие от интересни предложения за здравословни и ръчно приготвени био изкушения, здравотворна козметика и много други узански сюрпризи.

Пълната програма на Еко Пазар можете да видите тук.

Детският център на Узана Поляна Фест тази година несъмнено ще е най-пъстрото място на Узанската поляна – интересен и интригуващ с разнообразните си предложения. Активностите, които са подготвени за малките посетители на фестивала имат за цел не само да ги забавляват, а и да ги стимулират да мислят за околната среда по нов и устойчив начин.

За повече информация вижте Програмата на Детски център тук.

Дзен Центърът на Узана Поляна Фест има две основни направления: здравословна храна и хармонизиращи практики.

За разнообразните предложения в тази локация от УзанаПолянаФест можете да прочетете тук.

Искате да научите повече по въпросите на устойчивото развитие, здравословното хранене или отпадъците – посетете  ПРЕЗЕНТАЦИОННИЯ ЦЕНТЪР.

С подробната му програма можете да се запознаете тук.

Техно паркът на Узана Поляна Фест 2013 не е голям, но затова пък е доста атрактивен.

В това можете да се убедите от програмата на Техно парка, достъпна тук.

Програмите на всички центрове на Узана Поляна Фест 2013 можете да изтеглите от тук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар