Новини|21.12.2012 9:23

„Проектите и след края на света” …

снимка: Община Габрово

снимка: Община Габрово

В навечерието на коледните и новогодишните празници, когато по традиция е времето за равносметка на изминалите дванайсет месеца, Община Габрово ще представи един нетрадиционен поглед към предизвикателствата в привличането на европейски средства и управлението на мащабни проекти.

Малко преди календарът на маите да произнесе тежката си дума, ще бъде разказано каква беше в картина и звук 2012-а година за проектите в Габрово, в една различна презентация – „Проектите и след края на света“, информират от местната общинска администрация.

В период, в който стотици милиони хора очакват големия Апокалипсис и подготвят различни методи за оцеляване, ще бъдат отворени вратите на администрацията, за да се покаже какво се крие зад многобройните папки, протоколи, решения, писма и договори. Зад забързаните делници и понякога угрижените лица. Зад безизходните ситуации и радостните моменти. Ще бъде поговорено за проектите, които променят нашето общо бъдеще.

„Ще си позволим да бъде с намигване, защото все пак времето е празнично, а и защото смятаме, че най-доброто тепърва предстои. И за да не сме песимисти по предсказание, а оптимисти по габровски, ще го направим точно на 21.12.2012 г. За да съпреживеете атмосферата на събитието заедно с нас, заповядайте в зала „Възраждане“ в 12:00 часа, само 21 минути преди да се канализират вселенските вибрации и да се нагнетят енергийните полета“, допълват от администрацията.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Етикети: , , , ,
  • Споделете тази публикация:
  • Facebook
  • Twitter

Напиши коментар