Свържи се с нас

Икономика

Да поговорим за имоти?

Вие попитахте!

Published

on

През 2021 година кампанията на ГАРАНТ ИМОТИ има за цел да Ви чрез която цели да ви даде повече информация за различни аспекти на имотната сделка.

Сега имате възможността да получите отговори на много ваши въпроси и професионална консултация както от нашите брокери, оценители, така и от юрисконсулта на фирмата.

Колко е нормално да продължи във времето една продажба на жилище?

Отговорът на този въпрос не е еднозначен. Продажбата на едно жилище пряко зависи от: локацията му; квадратурата му; състоянието му – не само дали е ремонтирано, а дори дали е почистено и в добър търговски вид. Освен всичко това важно е и да установите до колко е наложителна продажбата за Вас точно в този момент.

Не трябва да се забравя, че ако цената на имота е определена добре и адекватно на пазара сериозен кандидат-купувач може да бъде намерен още с първия оглед. А след това трябва да се вземе в предвид до колко Вие като продавач сте снабден с необходимите за продажба документи и кога ще сте готови с освобождаването на имота. От страна на купувача трябва да бъде изяснено дали той има наличните средства към момента или ще е необходим банков кредит, за чието отпускане има технологично време.

И така обикновено една продажба може да продължи в порядъка между един месец – два месеца, когато е наличен сериозен купувач и се отчетат различните обстоятелства. Разбира се, за да бъде спокоен всеки продавач е хубаво да използва услугите на професионалист в областта – от определяне на адекватна цена на продавания имот до приключване на покупко-продажбата и предаване на владението на имота.

Ако и Вие имате имот и желаете да го продадете, брокерите на ГАРАНТ са на разположение, за да Ви помогнат и консултират. гр. Габрово, ул.“Априловска“ 6 /двата моста/, 066 80 80 16 .

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица