Свържи се с нас

Икономика

Аз избирам Габрово, защото следвам сърцето си. Историята на Станимира

Published

on

„Габровците си правят добре сметката – в никакъв случай не са скъперници, просто познават добре себе си и знаят за какво да си харчат парите“. Това е „общото“ впечатление от общуването с местните жители в Габрово на Станимира – момичето, което дойде за кратко и реши да остане за дълго.

Родена и живяла в Хасково, съдбата на Станимира я отвежда в нашия град по повод професионален ангажимент с танцовата формация, в която работи, и още тогава тя разбира, че участието й няма да е толкова краткотрайно. Първите седмици в града на смеха са били истинско „карнавално“ преживяване – разхождайки се по улиците търсила котки с отрязани опашки, но уви, те били нормални. Когато пазарувала в магазин се озадачавала, когато продавачката предлагала да сложи покупките в „САКЧЕ“!? и ред други шеговити случки.

Габрово я привлича с възможността да организира работния си ден без да губи време в трафика, впечатляват я сградите на „Дом на хумора и сатирата“ и Спортна зала „Орловец“, заинтригуват я интелигентните и млади хора в обкръжаващата среда.

Тези предимства спомагат за решението й да се установи тук, като първоначално закупува апартамент, а в последствие след като среща своята половинка в живота намират и мечтаната къща за отмора в близост.

Увлечена от идеята да стартира собствено бизнес начинание, тя превръща някогашното си детско влечение да разкрасява своите приятелки преди училище в своя професия.

Днес Станимира е сред способните маникюристки в града, споделят и нейни колежки в бранша. Именно тук е допирната й точка и с Гарант Недвижими имоти – търсенето на „Дом“, където да създава своите „произведения“.

Със съдействието на брокер-консултанта Десислава Коссова салонът ще се позиционира в централна градска част, където посетителите ще се радват на простор, красив интериор и разбира се – на изтънчен маникюр. Агенция „Гарант“ бе доверен консултант на младата дама в процеса на кредитиране и с вещата помощ на екипа средствата бяха отпуснати при най-добрите условия за нея.

И макар да не е от Габрово или региона, Станимира избра да остане в нашия град, защото той приветства нея и реализацията на нейната „детска“ мечта и се превърна в техен ДОМ.

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица