Свържи се с нас

Икономика

Promedica24 гостува в Габрово

Published

on

Най-голямата фирма за подбор на болногледачи за Германия Promedica24 гостува в началото на тази седмица в Габрово. Събитието предизвика интерес от габровци, които имаха възможността да се запознаят с работата, с атрактивно заплащане, и да разговарят с експертите на компанията.

По време на информационната среща представителите на Promedica24 обясниха какви са изискванията за работа в Германия, безплатният за служители курс по немски език, цялостното организиране на пътуването и престоя, чиито разходи за път, настаняване и храна са поети от Promedica24. Представена бе и възможността за избор на конкретна оферта – подходящо лице, за което да се полагат грижи, отговарящо изцяло на профила проявяващите интерес към работата.

Portrait of old mother and mature daughter hugging at home. Happy senior mother and adult daughter embracing with love on sofa. Cheerful woman hugging from behind older mom and looking at each other.

Кои са Promedica24?
Фирма с над 15 години опит в сферата на грижите за възрастни хора в Германия, наела над 35 хиляди социални асистенти от България, Румъния и Полша. Избирайки пряк работодател, Вие започвате сигурна и легална работа, с допълнителна здравна застраховка и без каквито и да е такси и комисионни. Много хора се притесняват да работят в чужбина заради пътуването и си задават въпроси като как ще го организират, дали няма да се изгубят, колко ли ще струва. В Promedica24 транспортът до Германия е напълно организиран. Всички разходи за път, настаняване и храна са покрити. На място единствените разходи, които могат да възникнат, са от лично естество. Не бива да се забравя един важен момент при работа в чужбина, а именно – да се чувствате сигурни и спокойни. За разрешаване на проблеми по време на престоя Ви в Германия, би се грижил Вашият личен координатор. За допълнително Ваше спокойствие, имате връзка 24/7 с фирмата посредством алармен телефон.

Ако се интересувате от работа като болногледач в Германия, можете да кандидатствате на www.promedica24.bg, или да получите повече информация на: 0878/449 699 и 0877/885 780.

Икономика

Фирма „Теспом“ търси стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

„Теспом“ АД предлага работа на стругар

Published

on

Фирма „Теспом“АД търси:

1. Стругар, универсален струг.

При интерес, моля изпратете Вашата автобиография на електронна поща: tedi_nikolova@tespom.bg или на място в дружеството: гр. Габрово, ул.“Бодра смяна“1.

Тел. за връзка: 0879/123 678 – инж.Христо Метев.

Зареди още

Икономика

Станете част от екипа на „Косач Трепач

Published

on

Специализираната габровска фирма „Косач Трепач“, водеща в професионалното озеленяване и поддръжка на дворове, градини, терени и зелени площи, търси служители, които да се присъединят към нашия екип.

Предлагаме следните предимства и възможности на нашите работници:

  • Трудов договор и осигуровки.
  • Мотивиращо възнаграждение през обучителния период за въвеждане в работния процес.
  • Стартова заплата, в размер на над средната за региона, с възможност за допълнително увеличение
  • Работен ден, с продължителност 8 часа, от понеделник до петък, с 2 почивни дни – събота и неделя.
  • Допълнително финансово стимулиране за положен извънреден труд
  • Най-висок клас работно облекло
  • Възможност за кариерно развитие и обучение
  • Работа в млад и динамичен колектив

Допустими са и кандидати без опит, но с голямо желание за работа и развитие. Предимство имат кандидати, притежаващи предишен опит в сферата.

За допълнителна информация и насрочване на интервю, моля, свържете се с нас на телефон: +359 899 140 254.

Присъединете се към екипа на „Косач Трепач“ и бъдете част от успеха ни в създаването на красива и здрава зелена среда!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица