Свържи се с нас

Новини

„Демократична България – обединение“ подаде документи за кандидат кмет и съветници

На 23 септември коалиция „Демократична България – обединение” подаде документи за регистрация на кандидат – кмет на община Габрово и листа за общински съветници.

снимка: Коалиция „Демократична България – обединение”

Кандидатът за кмет Григор Григоров е кореняк габровец, възпитаник на ПМГ „Иван Гюзелев“. През 1987 г. постъпва в ВВВУ „Георги Бенковски”, което завършва през 1992г., със специалност „летец-пилот“. През периода 1992-2002 г. е офицер от ВВС.

снимка: Коалиция „Демократична България – обединение”

Зад гърба си има и няколко дипломи магистратури по „Финансов мениджмънт“ от СА „Д.А.Ценов“ Свищов(2007) и „Здравен мениджмънт’ от МУ Плевен(2019).

От 2008 година работи в „СБАЛББ-Габрово ЕООД“ (Парахода), като Главен счетоводител. Семеен, с едно дете.

снимка: Коалиция „Демократична България – обединение”

В челото на листата за общински съветници са Ивелин Стоянов, представител на „Демократи за силна България” – Габрово, и Иван Иванов представител на „Да България”.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

4 коментара

4 Comments

 1. Ивелина М.

  30.09.2019 at 14:05

  рАЗХОДКА В ХУБАВОТО ВРЕМЕ, ЗАЩОТО ЗА ДРУГО НЯМА ДА ПОСЛУЖИ ВНАСЯНЕТО НА ЛИСТАТА, И НАЙ-МАЛКО ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ИЗБОРИ

 2. Петър

  30.09.2019 at 19:23

  И в Габрово и в друг градове нямат никакъв шанс от ДБ, тъй като никой не им вярва.

 3. Стоян

  02.10.2019 at 18:35

  Тази новина не вълнува никого освен шепата хора от ДБ, подали си документите напълно безсмислено.

 4. Вили

  02.10.2019 at 20:12

  Поредните, оито са повярвали, че ДБ може да направи нещо смислено в политиката. Уви, ще останат разочаровани…

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Крими

Полицейски акции в Габрово и Трявна

Две полицейски акции са били проведени на територии на общините Габрово и Трявна, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Вчера, 15 октомври, в Габрово е била реализирана специализирана полицейска операция по безопасност на движението. В хода на полицейските действия, осъществени по метода за „широкообхватен контрол“ били проверени 56 моторни превозни средства, от които 28 товарни автомобила и 58 души.

Констатирани били общо 11 нарушения, за които са наложени 8 глоби с фиш и са съставени 3 акта, като връчените електронни фишове са 11.

За периода от 8 до 14 октомври на територията, обслужвана от тревненската полиция, е била проведена специализирана полицейска операция, с цел осигуряване на полицейско присъствие в малките и отдалечени населени места, противодействие на телефонни измами с възрастни хора, и контрол на пътното движение.

В хода на акцията били проверени 244 моторни превозни средства и 283 души. Установени са 177 нарушения, за които са наложени 131 глоби с фиш и са съставени 46 акта. В резултат на проверките са били разкрити две престъпления по линия „наркотици“.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Малолетен задигна 50 лева от беларусец на „Брянска“

Полицията в Габрово разкри извършителя на кражба. Това е малолетен жител на града, задигнал 50 лева от гражданин на Беларус.

Малолетният габровец, за когото са налице данни за предишни противообществени прояви, извършил престъплението в събота, 12 октомври, в района на ул.“Брянска“.

Материалите по преписката ще бъдат изпратени на Районна прокуратура – Габрово, по компетентност.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Габрово вече има „Дърво на приятелството“ с Аалст

От днес, 16 октомври, на площад Марсел де Бископ в Габрово има „Дърво на приятелството“, символизиращо отношенията между Габрово и белгийския град Аалст, и защото отношенията вече са далеч от протоколните, дипломатически и политически.

снимка: Областна администрация – Габрово

Корените на първото бяха посадени от Почетен консул на Република България в Кралство Белгия и дългогодишен приятел на Габрово Вили Ван Импе и Марияна Башева от Клуб „Приятели на Белгия“.

снимка: Областна администрация – Габрово

Последваха ги посланикът на Кралство Белгия в България Н.Пр. Франсоа Бонтан; извънредният и пълномощен посланик на Република България в Кралство Белгия и Великото херцогство Люксембург Н.Пр. Мая Добрева; областният управител Невена Петкова; изпълняващият длъжността кмет на Община Габрово Нела Рачевиц; Лена Георгиева, председател на Общински съвет Габрово; заместник – кметът Николай Меразчиев, заедно с представители от Дневния център за възрастни с увреждания.

Церемонията съвпада с отбелязването на 140 години дипломатически отношения между България и Белгия. А поводът за посещението на дипломатите в Габрово бе официалното предаване на мобилен дефибрилатор на Община Габрово от Фондация „Хора в помощ на Габрово“.

снимка: Областна администрация – Габрово

„Отношенията между две държави не са само в столиците им, а се изразяват най – вече във връзката между хората“ – каза посланикът на Белгия, който определи събитието като истински важно, защото в центъра стоят хората.

снимка: Областна администрация – Габрово

Визитата е повод да се обсъдят и нови възможности за сътрудничество включвайки културно – историческото наследство на Габрово и изкуство в градска среда, затова в програмата на гостите е предвидено и посещение на Дома на хумора и сатирата и Интерактивен музей на индустрията.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

 

Популярни новини от последната седмица