Свържи се с нас

Новини

Как да продадем имота си по-бързо?

*Публикация съгласно договор*

Published

on


Вероятно първото нещо, което трябва да направите преди да пуснете своя имот в продажба, е да го представите в най-добрата възможна светлина. Това имотът да изглежда максимално добре, както отвън, така и отвътре, е ключът към правилното първо впечатление и бързата продажба.

Ето какво още е хубаво да направите преди да обявите имота си за продажба на вашия доверен брокер:


• Изчистете своя дом от хаоса

Направете всичко възможно да изчистите своя имот от всички дребни нужни и ненужни вещи, намерете им място в някое чекмедже или килер. Нищо не казва, че „това жилище е тясно“, колкото пълното с вещи пространство.

• Деперсонализирайте дома си
Преместете личните снимки и други персонални вещи от дома, който продавате. Оставете картините или декорациите сравнително неутрални. По този начин потенциалните купувачи ще почувстват, че могат да направят жилището свой дом, а не че навлизат в личното ви пространство.

• Поправете някои очевидни недостатъци на имота
Във всяко жилище има някои неща, които се нуждаят от очевиден ремонт. От закърпването на някоя дребна дупка по стената, до завиване на някое кранче в банята или подмяна на ключ за осветлението, Хубаво е всеки малък детайл да бъде поправен преди имота да се пусне в продажба.

• Вдигнете всички щори, дръпнете завесите
За да предадете на дома леко и ефирно усещане, пуснете светлината да влезе. Така ще се създаде впечатление за обширност и чистота на пространствата.


Ако пък сте притежател на къща с двор ето какво може да направите, за да привлечете купувачи:

• Почистете прозорците
Уверете се, че сте почистили прозорците отвън и отвътре, за да изглеждат и да пропускат повече светлина.
• Почистете или боядисайте фасадата
Ако къщата, която продавате е боядисвана отдавна или изглежда износена, хубаво е да я почистите или освежите външно.
• Окосете тревата
Няма нищо по-хубаво от един добре поддържан двор. Окосената трева, цветните алеи, окастрените храсти и дървета, които да не закриват фасадата на къщата – всичко това са неща, които само могат да привлекат по-платежоспособни купувачи.
• Направете входа на къщата приветлив
Една добра идея е да сложите хубав венец на вратата, цветя, нова пощенска кутия и др. Ако на входната врата има номер или табелка, уверете се че са добре почистени. Всеки детайл е от значение.

В заключение продаването на имот може да изисква повече усилия, отколкото очаквате, но накрая те ще бъдат наградени. Ако се доверите на успешен брокер, той може както да ви посъветва какво да направите, за да освежите дома си, така и да продаде имота ви на по-висока цена. ГАРАНТ – Вашият доверен партньор в сделките с имоти.

Крими

Спряха дрогиран и пиян шофьор

Published

on

Две досъдебни производства са образувани срещу 33-годишен дряновец, хванат да шофира след употребата на алкохол и наркотични вещества.

Дрогираният и пиян водач бил хванат в понеделник, около 21.00 часа на ул.“Ангел Кънчев“ в Дряново.

Тогава екип на полицията, патрулиращ в района, спрял лек автомобил „Ауди А4Ю, управляван от 33-годишния мъж.

На водача била извършена проверка за употреба на алкохол, като техническото средство отчело 1.57 промила алкохол в количеството издишан въздух.

Пияният бил тестван и с техническо средство „DRUG TEST-5000, което отчело, че лицето управлявал автомобила и след употреба на амфетамин и метафетамин.

В РУ Дряново са образувани досъдебни производства за извършени престъпления по чл. 343б ал.1 и чл.343б ал.3 от Наказателния кодекс.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Крими

Застреляха породист кон край Кръвеник

Published

on

Полицията издирва извършителя, застрелял кон в местността Киевщица, намираща се в землището на севлиевското село Кръвеник.

Животното е било порода Хафлингер. То е било оставено на свободна паша за времето от 17.30 часа в неделя до 15.00 часа в понеделник, когато стопанинът му го заварил с отнет живот.

На местопроизшествието е извършен оглед в присъствието на ветеринарен лекар. По случая в РУ Севлиево е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.325 б от Наказателния кодекс.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Новини

Три са новите случаи на коронавирус в региона

Published

on

Три са положителните проби за КОВИД – 19 в региона през последното денонощие. Касае се за двама от Габрово и един от Дряново.

Това става ясно от данните към вчерашна дата, 29 септември, на Министерството на здравеопазването, цитирани днес от Регионалната здравна инспекция в Габрово.

58-годишен габровец, работник в завода за санитарна арматура „Идеал стандарт-Видима“ в Севлиево, е бил установен с вирусната инфекция, която е била отрита и при 24-годишна жена, също от Габрово, служител във фирма „Блазер груп Габрово“.

Положителен за коронавирус е и 45-годишен дряновец, също работник в завода за санитарна арматура „Идеал стандарт-Видима“ в Севлиево.

Новорегистрираните 3 случая провеждат домашно лечение и са поставени с предписание на задължителна 14-дневна домашна изолация.

Изготвени са и са връчени предписания до контактните лица на потвърдените с КОВИД – 19 за задължителна 14-дневна домашна изолация.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица