Любопитно, Новини|25.06.2019 11:26

„Моделирай бъдещето си!“ на площад „Възраждане“

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Община Габрово, в партньорство с образователните институции и бизнеса в нашия град, организира интригуващо и полезно събитие, което среща образование и кариера.

Как се избира подходящо образование? Как се работи една професия? Как се гради кариера? Къде е пътят към успеха?

На всички тези въпроси, а и на още много ще получите отговор по време на събитието „Моделирай бъдещето си!“, което ще се проведе на 27 юни, четвъртък, от 16.30 часа на пл. „Възраждане“ в Габрово.

„Моделирай бъдещето си“, 27 юни, 16.30 ч. площад „Възраждане“

В събитието ще се включат всички профилирани и професионални гимназии в община Габрово, като ученици и учители ще могат да представят професиите, предлагани в тяхното училище и постигнатото в процеса на обучение.

Ще участват също институции, организации и лица, ангажирани с образованието. Част от „Моделирай бъдещето си!“ ще бъдат компании, които развиват дейността си в община Габрово и които ще направят интересни и детайлни представяния на професиите в бизнеса.

Община Габрово кани всички габровци – учащи, търсещи, работещи, творящи – да се включат в събитието, да споделят опит, да създадат нови контакти, да проучат и научат повече за образованието по професии и успешното кариерно развитие в нашия град.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Напиши коментар