Крими, Новини|24.06.2019 12:05

Обирджии задигнаха каса при удар на пл.“Първи май“

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Полицията в Габрово работи по разкриване извършителите на обир. Крадците са успели да задигнат незакрепена каса, с намиращите се в нея 1 000 лева, 2 дебитни карти и паспорт.

Престъплението е било извършено за периода 22 – 23 юни.

Тогава обирджии се промъкнали в помещение в сграда на пл. „Първи май“ в Габрово, откъдето била извършена самата кражба.

Извършен е оглед на местопроизшествието от криминалисти. В РУ Габрово е образувано ДП за престъпление по чл. 195, ал.1 от НК.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Полицията в Севлиево също работи по разкриване извършителите на кражба. В петък, за времето от 07.00 до 09.00 часа, от къща в севлиевското село Кастел, са били задигнати сумата от 3 000 евро и златни накити, с тегло около 250 грама, на неустановена за момента стойност.

На местопроизшествието е извършен оглед и в РУ Севлиево е образувано ДП за престъпление по чл.194,ал.1от НК.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

1 Коментар

  • Обвиненият от специализираната прокуратура бивш заместник кмет на София от Герб Евгени Крусев застана пред медиите тази сутрин на извънредна пресконференция и хвърли невероятна бомба как работи партия Герб в градовете и кой реално е присвоил милионите. Ето какво каза Евгени Крусев, който според обвинението и съда може да полежи в затвора между 10 – 15 години за присвояване на пари в особено големи размери:

    “ Вчера ми повдигнаха обвинение за ощетяване на столична община за близо 1 милион лева, което смея да твърдя, че ако съм го направил това е по настояване на Йорданка Фандъкова, Бойко Борисов и Цветан Цветанов, последните двама реално договарят фоирмите изпълнителки на обществени поръчки в цяла България, ние от кметствата само контролираме дали ще си върнат процентите, схемата е много проста, поръчка са дава срещу 30-40% комисионна от стойността и, в някои случаи и повече. Не ни интересува супер качество, интересувани да се усвоят парите правилно и ние да си получим нашето. В случая всеки кмет трябва да получи 10% затова, че контролира нещата и оправя документите както трябва да са, другите 20% минимум заминават за Цветан Цветанов и Бойко Борисов, аз лично може да съм подписвал документите за които ме обвиняват, но пари не съм вземал, да ги търсят от прокуратурата при триото за София, Фандъкова, Борисов, Цветанов това са хората, които са ощетили столична община не аз, и ако не ми вярвавате вижте какво се случва във Варна, Пловдив, Бургас същите фирми, които правят ремонтите тук в София ги правят и там, това не е ли странно? Няколко фирми печелят всичко, което е свързано с евро пари и когато трябва да хванат някой от онези на върха, които получават комисионните и правят системата корумпирана им е по – лесно да насочат прожекторите към такива като нас, които ходим и работим за една заплата в общината и сме хора, които реално не можем да вземаме никакви решения, в моя случай над мен е кмета Йорданка Фандъкова, но не виждам тя да се е сдобила с обвинение, а тя е човека, който реално подписва и контролира всичко, както комисионните така и проектите. Съжалявам, че трябва да се обърна срещу партия Герб, но няма да съм аз изтривалката в която да си избършат калната съвест тези хора и ще говоря, защото аз няма да лежа 10 – 15 години, докато такива като Борисов, Цветанов, Фандъкова и други видни кадри на нашата партия по всички нива на властта, буквално ограбват България“

Напиши коментар