„Коя гад изяде кашкавала“

снимка: ДТ „Рачо Стоянов“

Драматичен театър „Сава Огнянов“ – Русе ще Ви направи свидетели на семейни страсти, хитрувания и комични ситуации с постановката на режисьора Теди Москов „Коя гад изяде кашкавала“. Представлението ще се играе в сряда, 15 май, от 20.00 часа на сцената на Дома на културата.

снимка: ДТ „Рачо Стоянов“

В актьорския състав участва познатият тандем от други култови постановки на Теди Москов – актьорите Мая Новоселска и Валентин Танев. Заедно с тях на сцената ще излязат актьорите Дайана Михайлова, Кристиана Ценкова, Петя Венелинова, Ясена Господинова, Александър Узунов, Ивайло Спасимиров, Кадри Хабил, Любомир Кънев, Никола Додов.

Сценографията е на Николай Николов, костюмите са изработени от Свила Величкова, музиката е от Антони Дончев, а помощник-режисьор е Ивайло Ненов.

снимка: ДТ „Рачо Стоянов“

Комедията е провокирана от филма на Еторе Скола „Грозни, мръсни, зли“. Семейство с едноок баща, но с две жени – съпруга и любовница. Семейство с 5 деца – кой от кой по голям пройдоха! Семейство, в което всички толкова искат да работят, че ако не ги мързеше щяха да го направят.

снимка: ДТ „Рачо Стоянов“

Семейство, в което сексът между некръвни роднини е „на косъм“. Семейство просяци, крадци, но и мечтатели. Мечтите им са да станат инвалиди, за да получават пенсии… Семейство, в което всички, толкова се мразят, че чак не могат един без друг! Дали тази им „близост“ няма да ги накара да се заобичат на финала?

А, и едно уточнение: семейството е италианско. Да не се обърка някой!


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

1 Коментар

  • За кашкавала не знам, но за апартаментите и за парите за Ф-16-ките знам.
    И за Южен поток, и за Белене, и за най-скъпия ток от Мариците…

Напиши коментар