Новини, Политика|13.05.2019 15:21

Исканията на протестиращите вече са в ресорните комисии на НС

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Исканията на протестиращите за законодателни промени вече са в ресорните комисии на 44-то Народното събрание. Новината съобщиха от Община Габрово.

Дирекция „Парламентарна канцелария“ информира кмета на Габрово Таня Христова, че подписката на протестиращите граждани, с искания за законодателни промени, адресирана до Народното събрание, е предоставена на Комисията по правни въпроси, Комисията по образование и наука, Комисията по здравеопазване, както и на Комисиите по вътрешна сигурност и обществен ред, труда, социалната и демографската политика.

снимка: Община Габрово

Припомняме, че на 22 април т.г., исканията, подкрепени с подписите на 2 532 граждани бяха официално предадени на кмета на Габрово и своевременно адресирани по компетентност до органите на държавната власт, включително до Националното сдружение на общините в Република България.


Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

3 коментара

  • Прехвърлила е топката хитрата герберска сврака.Така я е посъветвал т.д. А габровци – ще духат супата отново!

  • А на тая шафрантия за какво и плащаме като тези проблеми са решими на местно ниво?За чии х.. /освен за Дончевия/ ходи до София? Да имитира работа??

  • Аман от коментиращи откачалници… Според „знаещ“ внасят се цигани. И от къде ги внасят и кой? Емисари ходят по гетата в страната и молят циганите да дойдат в Габрово? И да тежат на местния бюджет и да ти създават проблеми? Айде малко по – сериозно… Тоя пък Azzy, ще решава ЗАКОНОДАТЕЛНИ промени на местно ниво, явно не е чувал за парламент. Боже, боже…

Напиши коментар