Лазерно студио „Мая“ предлага нова услуга


Лазерно студио „Мая“
разширява своята дейност, предлагайки на клиентите си един от най-новите методи за почистване на лице, с апарат за водно дермабразио. Процедурата е подходяща както за жени и мъже, така и за подрастващи с проблемна кожа.

Чрез почистването на Вашето лице, Вие се грижите за отстраняване на замърсяванията, полепнали от въздуха, излишния себум (мастен секрет, отделян от мастните жлези) и остатъците от грим при жените, ексфолиация (премахване на „мъртвите“ клетки от повърхността на епидермиса), както и почистване на запушените пори и образували се комедони (черни точки).

Голям процент от проблемите с кожата на лицето, включително акнето и разширените пори, се дължат на непочиствана или неправилно почиствана кожа.

Затова козметичната процедура “Почистване на лице” в Лазерно студио „Мая“ е подходяща за всяка жена и мъж, за всеки тип кожа и възраст.

Ако и Вие искате да имате гладка и сияйна кожа на лицето си, не се колебайте и се доверете на Лазерно студио „Мая“.

Запишете своя час на телефон: 0889 76 44 20.

Лазерно студио „Мая“, гр.Габрово, ул.“Юрий Венелин“ 18, бизнес сграда „Магура“, етаж 4, работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, от 09.00 до 19.00 часа.

Коментарите са затворени