Крими, Новини|14.03.2019 10:30

Грабеж на жена на бул.“Могильов“ в Габрово. Заловиха нападателя!

Снимката е илюстративна

Непълнолетен габровец извърши грабеж на жена. За щастие криминалното му деяние бе разкрито за броени минути от полицията в нашия град.

Нападението на жената е станало вчера привечер, около 17.10 часа на бул. „Могильов“ в Габрово, става ясно от информация на пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Тогава чрез спешния телефон 112 в габровската полиция постъпил сигнал от мъж, който съобщил, че на бул.“Могильов“ № 2 видял как младеж ударил жена в областта на главата, след което отнел мобилния й телефон и избягнал.

В резултат на проведените неотложни заградителни и оперативно – издирвателни мероприятия от служители на полицията, около 17.40 часа нападателят бил установен и арестуван.

Това било непълнолетно лице от Габрово, което било отведено и задържано за срок до 24 часа в местния арест.

Ограбената и пострадала жена била транспортирана в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ – Габрово и настанена за лечение в хирургичното отделение на болницата, с диагноза комоцио, без опасност за живота.

Мобилният телефон, предмет на престъплението, бил намерен и иззет. Срещу извършителя на дръзкия грабеж е образувано бързо полицейско производство.


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

5 коментара

 • Дано не е циганин.Иначе ми се иска да се преродя в 21 век и много лесно да оправя положението.

 • Бой в полицията, докато се осере…идиот!!!

 • Обикновен вносен мургав бъдещ избирател на ОПГГЕРП от Котел.
  Танчето ще увеличи социалните на родителите, да има за още 7-8 чавета.

 • Нали затова ги внасяме в Габрово, за да могат да берат портофели и ЖиСиЕми.
  В Казанлък и Котел полицията бата яко , защото там кмета не е от ОПГ ГЕРП, затуй сми длъжни да помогнем на р0мското включване в село Гербово!!!!

 • Важнутуй, чи упрустихми 8-те милиона дълг на ко-аналиционноти ни партньори от ДуПиСе и сига заедну ша фалшним избурити!!!
  Посли ша построим ощи 440 джамии и ша закрийм оши 440 училища!!!!

Напиши коментар