Брутална агресия: Пребиха жестоко ученичка в центъра на Габрово! (Видео+18)


Ученичка стана жертва на безмилостна и брутална агресия посред бял ден в центъра на Габрово. Видеото, запечатало жестокото нападение над момичето, буквално взриви фейсбук, предизвиквайки вълна от гневни коментари и възмущение.

На потресаващите кадри първоначално ясно се вижда как две момичета си говорят, след което едното от тях започва да нанася серия от удари, ритници, скубане и блъскане, докато накрая жертвата бива повалена на земята.

Следва нова порция удари в главата, ритници по тялото и главата, и хващане за косата, въпреки молбите на битото момиче агресорката да спре и да преустанови жестокия побой над нея.

Жестокото отношение към момичето се разиграва и пред очите на равнодушния поглед на „оператора“ на скандалното видео, които започва клипа с думите: „Аре, по-бързо че трябва да се къпя“, след което се разиграват ужасяващите действия.

По информация на източници на „Габрово Нюз“, пожелали анонимност, пребитото момиче е ученичка в 7-ми клас в местно училище, а нападателката е от Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ – Габрово.

Действието се случва вчера, 10 март, в часовете около обед в квартал Шести участък, зад известно габровско заведение и пред свидетели.

Всички в социалната мрежа са изключително възмутени от потресаващия инцидент.

„Грозно, гадно … и потърпевшото момиче изобщо не отвърна на ударите, а се молеше…“, „Трябва да си изключително безсърдечна, за да риташ някого така жестоко“, „Да я изключат от училище и да не се допуска до друго“, „Родителите също да отнесат една солидна глоба“, „Операторът да го отнесе и той!“, гласят само част от коментарите на хората.

Каква ще бъде реакцията на компетентните органи и институции предстоите да разберем. Ще продължим да следим случая и да ви информираме за него.

*Публикуваната информация е актуализирана на 12 март, в 10.30 часа*


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

 • Браво!!!
  Перспeктивна бъдеща избирателка на ОПГГЕРБ!!!

  Може това да е новата Кметица, заместничка на МажореТаня!!!!

 • Пребитата ученичка е в 7-ми клас ,а не е в 8-ми ! Нападателката ѝ е една година по-голяма от нея.

 • Все едно за първи път се случва нещо такова. Малко ще се пораздуха случаят,ще се вземат уж някви мерки,медиите ще си излъчат сеира до следващата подобна случка.Някои неща ще се повтарят и занапред.

 • Може ли да използвате случай като този да си ги мерите? Обществото ни е стигнало дъно на търпимост на агресия! Децата ни ще са самоунищожат помежду си, а вие коментирате проценти и личности от политически партии. Как не ви е срам? Детето бере душа в болница след побой, който сте гледали на живо и после на клипове, разпространявате си клиповете и си правите новини …. до къде се докарахме хора? Колко от Вас алармираха властите, колко от Вас подадоха сигнал, потърсиха решение? Колко от Вас разговаряха с детето си, чудейки се какво точно да му кажем за да не е утре то агресора или жертвата …… Срам ме е….

 • От кратунка-кратунки,от маймунка-маймунки.Какво очаквате от такива,които учат в ТОХ-а и техните родители интелект и възпитание ли ?Като в къщи мама и тате слушат чалга и гледат турски сериали да не очакавате чавето да знае кой е Ростропович?

 • А свидетелите защо те са се намесили?Солидарно наказание за „оператора“ и другите кибици!!!

 • А за липсата на ценностна система у „свидетелите“ какво ще кажете?

Напиши коментар