Новини|08.03.2019 14:13

Нова организация на движението в района на новото кръгово пред гарата

снимка: Община Габрово, Архив

Нова организация на движението ще бъде въведена в района на предгаровия площад в Габрово, информираха от местната общинска администрация.

Тя влиза в сила от 13 март, сряда и се въвежда във връзка с изпълнението на обекта по реконструкция на пътното кръстовище и предгаров площад.

Кръстовището на бул. „Христо Смирненски“ в района на предгаровия площад ще бъде оформено като кръгово, като за целта ще бъде поставена необходимата вертикална сигнализация.

Движението по всички направления ще може да се извършва без ограничения, по правилата за движение в кръгово кръстовище.

Транспортната схема на масовия градски транспорт остава непроменена.

Община Габрово призовава водачите на ППС да спазват поставената сигнализация!


Следете ни и във Фейсбук на:

http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

8 коментара

 • От кога улица „Христо Смирненски“ стана булевард??? Ало общинската администрация??? В кръговото влизат УЛИЦИТЕ „Брянска“, „Христо Ботев“ и „Христо Смирненски“. Улища „Васил Левски“ вече е глуха.

 • А в района на подлезите движението се запазва горе през улиците.
  Гарантирано от ОПГГЕРП!!!

 • https://op.gabrovo.bg/attachments/article/349/dog.smr.2%20-%20za%20saita.pdf

  Съгласно този договор от 2 октомври 2017 г. срокът за изпълнение е 550 дни, което е до 6 април 2019 г. ДИМАС може и да успеят за четири седмици да довършат обекта.

  То и КОТА-2001 с договор от 19 септември 2017 г. и срок за изпълнение 205 дни още не е успяло, тъй като вече минават 424 дни от подписване на договора, но краят на строителството не се вижда. Виждат се само ледени шушулки и локви в подлеза до Хумора.

  https://op.gabrovo.bg/attachments/article/349/dog.smr.3%20-%20za%20saita.pdf

  Договорите са публични който може да смята до 1000 ще бъде наясно със сроковете.

 • Всички договори на ГЕРП са със срок 01.Април 2050-а.

 • Цели ромски квартали на България се изнасят в Германия. Преселението е с мащаб и темпове, които можем да наречем исторически. Това разкри журналистът на bTV Стоян Георгиев в репортаж от мястото на събитието. Официално нашите съграждани в Дуисбург са 12 000. Местните граждани са потресени. Те разказват, че ромите имат различна представа за това какво е да си учтив, къде да си хвърляш боклука.

   
  „Ако се продължава с това преселение, градът ще стане асоциален“, каза жител на града пред камерата на bTV.
   
  Цели квартали там са заселени с български роми и са досущ като циганските махали у нас – пране виси от терасите, улиците и градинките са засипани с боклуци и празни пластмасови бутилки.

 • Aмepиĸaнcĸият пpoизвoдитeл нa бaтepии ЕnеrЅуѕ щe зaтвopи cвoя зaвoд в Tъpгoвищe, cъoбщиxa oт ĸoмпaниятa. Peшeниeтo e взeтo oт бopдa нa диpeĸтopитe, cъoбщи ЅееNеwѕ. B зaвoдa в Бългapия ce пpoизвeждaт aĸyмyлaтopни бaтepии зa дизeлoви пoдвoдници.

   
  „Pъĸoвoдcтвoтo взe peшeниe, чe бъдeщoтo тъpceнe нa бaтepии зa дизeлoви пoдвoдници нe e дocтaтъчнo пpeдвид cъщecтвyвaщия бpoй ĸoнĸypeнти нa пaзapa“, глacи oфициaлнoтo cъoбщeниe.
  ЕnеrЅуѕ плaниpa дa пpoдaдe зaвoдa и eвeнтyaлнo oбopyдвaнeтo в нeгo нa дpyгa ĸoмпaния, aĸo тoвa e възмoжнo.

 • Като се насерем със сроковете, както се насираме с всяко проектче за крадене на милиони, и почваме да повтаряме старите опорки за КТБ и най-скъпия руски газ. И като няма вече грантове от Сорос и кой да ни съчини нови опорки, си измислих, че служебното правителство само за един месец е договорило 30% по-скъп газ от Окупантите.

  Тей съ изкарва по 24 ст. на постинг!

Напиши коментар