Новини, Обяви|01.03.2019 7:15

Качествена апаратура за лазерна епилация в Габрово


Качествената апаратура за лазерна епилация става все по-търсена от крайните клиенти и в Габрово.


Лазерно студио „Мая“ предлага възможността за високо технологична интегрирана система за перманентна лазерна епилация, с изключително дълготраен ефект, чрез една от най-бързите технологии за лазерна епилация „Фотора Трипъл Пауър Лейзър“ (FOTORA TRIPLE POWER LASER) .


„Фотора Трипъл Пауър Лейзър“ е супер мощна и бърза система за лазерна епилация, предлагаща двойно по-кратко време за извършване на процедура.


Мощността на лазерното лъчение прониква бързо и в дълбочина. Това на практика прави много безболезнена самата процедура, спестявайки време на всеки клиент.


„Фотора Трипъл Пауър Лейзър“ (FOTORA TRIPLE POWER LASER) за жени и мъже, ви предлага гарантирано качество и отлични резултати.

Лазерно студио „Мая“ разполага с нужната апаратура от най-висок клас и чрез съвременния метод ще ви предложи решения за справяне с нежеланото окосмяване на вашето тяло.

Ако искате и вие да постигнете такива резултати, не се колебайте и се свържете за консултация на тел:+359 895 959 090, +359 889 764 420 или заповядайте в Габрово на ул.“Юрий Венелин“ 18, в бизнес сграда „Магура“, етаж 4.

Лазерно студио „Мая“ работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, от 09.00 до 19.00 часа.

Космите отдавна не са секси, а най-лесният и безболезнен метод, с гарантиран траен резултат, е чрез лазерната епилация!

Коментарите са затворени