Крими, Новини|12.02.2019 11:38

Среднощен екшън! Пиян бяга от полицаи, но завърши в бордюр


Истински среднощен екшън се разигра в събота малко след полунощ в Габрово. Органите на реда спипаха 34-годишен пиян габровец, след като направи опит да избяга от полицейски патрул, за да осуети проверката си. Бягството му обаче завърши със сериозен удар в бетонен бордюр.

Историята започнала около 01.30 часа на ул.“Йосиф Соколски“. Тогава чрез използване на светлинен и звуков сигнал патрулиращият в района полицейски екип предприел действия за спиране и проверка на лек автомобил „Рено Лагуна“, с габровска регистрация.

Шофьорът обаче изобщо не се подчинил на полицейското разпореждане, дори нещо повече – настъпил газта и „отпрашил“ в посока центъра на Габрово. Полицаите веднага се втурнали по петите на беглеца и го последвали.

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

В резултат на полицейското преследване, минало буквално през целия град, опитващият се да се отърве от преследвачите си допуснал „фатална“ за него грешка. Той се ударил в бетонни бордюри, разположени в района на ремонтирания в момента предгарод площад в Габрово.

Установено било, че водачът на лекия автомобил е 34-годишен мъж от Габрово, който при извършената му проверка за употреба на алкохол „заковал“ дрегера на 2.00 промила.

На дръзкия пътен нарушител бил съставен акт. Издаден му е бил и талон за явяване в местния Спешен център, където да даде кръвна проба за анализ, но габровецът вероятно под въздействието на солидните количества изпит алкохол отказал.

По случая е образувано полицейско производство.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • И аз тъй сяка нощ бягам от комунетата, ама не бързам много, да можи да ма фанат и да ми разпорят хануса!!!

    Нали съм протестър, борец за педро-гейскити ценности!!!!

    Ама вчера ядух еднъ салата с Новичок и сега не мога да работя, чи многу ми тече ауспуха…

Напиши коментар