Новини, Спорт|11.02.2019 9:30

„БИС Секюрити“ спечели турнира по футбол на Габрово

снимка: sport-gabrovo.com

Отборът на „БИС Секюрити“ записа името си сред шампионите в XXVII годишната история на традиционния зимен габровски турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово, съобщи електронното спортно издание sport-gabrovo.com.

Селекцията на Григор Илиев вдигна трофея още при дебютното си участие в надпреварата след един много оспорван финал с двукратния победител в турнира „Шести участък“, игран пред над 800 зрители в зала „Орловец“ и решен драматично едва след края на редовните 40 минути.

Драматичното беше това, че реферите отсъдиха фаталното шесто нарушение на „Шести участък“ точно секунда преди да изтече редовното време. Това предизвика гнева на играчите в червени екипи и един от тях – Ивелин Димитров, беше отстранен от игра с червен картон.

Християн Кожухаров се зае да изпълни 10 метровия наказателен удар и този път спечели дуела с Кристиян Братованов – 1:0. В даденото двуминутно продължение на срещата играчите на „Шести участък“ хвърлиха всичко напред в търсене на изравнителен гол и бяха близо до него, но Димов направи поредното си чудесно спасяване след удар на Християн Стоянов.

В атака се впусна и Кристиян Братованов. Открадната топка от краката на Веселин Панчев доведе до контраатака на „БИС Секюрити“ и на празна врата Християн Кожухаров сложи точка на спора – 2:0.

Цялата статия, всички снимки от последния ден на турнира, награждаването, както и кой отбор се класира на трето място в крайното класиране можете да видите оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар