Свържи се с нас

Любопитно

Ваучерът за услуги е все по-предпочитан подарък!

*Публикация, съгласно договор*

Published

on

Йорданка Стоянова, управител на СПА Център „Recital“

СПА Център „Recital“, Габрово, ул.“Юрий Венелин“ 18, вече 11 години се грижи за редовните си клиенти, които печели със специално отношение, като предлага на своите гости богат асортимент от услуги и процедури, които ще Ви накарат да се отпуснете и да презаредите тялото и ума си. Какви услуги можете да намерите и повече за последните тенденции в бранша разговаряме с управителя на СПА Център „Recital“ Йорданка Стоянова.

– Разкажете ни малко повече за Вас. Какъв е адресът, на който можете да бъдете посетени и какви услуги могат да бъдат намерени при Вас?

– СПА – Център „Recital“ е с утвърдено име и имидж в Габрово, вече 11 години. Намира се в центъра на града, ул.“Юрий Венелин“ 18. Разполага с удобен паркинг за клиентите. Ние сме съвкупност от услуги, обединени в едно. Разполагаме с фитнес, солариум, сауна, турска баня (Хамам), джакузи и предлагаме многообразие от масажи и СПА – услуги.


– Какви клиенти най-често Ви посещават? Преобладават ли повече мъжете или жените?

– Клиентите, които ни посещават са както жени, така и мъже от всякаква възрасти.


– В последно време все по-широко разпространено и популярно в ежедневието на хората навлиза практиката по случай рожден ден или друг личен празник да изненадваме любимите си хора с подаръчен ваучер за услуги. Предлагате ли тази тенденция?

– Да, това е основата на нашата работа! С годините купуването на материални подаръци вече се заменя с желанието да подарим на скъпите и важни за нас хора приятно и запомнящо се преживяване. Времето да бъдем с близките си все повече липсва на всички. Ние се стараем и работим в насока клиентите да получат своето спокойствие, презареждане и приятно прекарани часове тук.


– За какви услуги важи подаръчният ваучер и какъв е периодът, за който той действа при Вас?

– Той е валиден за всички услуги, които ние предлагаме. За тези, които не могат да изберат каква точно да бъде услугата, предлагаме процедурите да бъдат по избор и така самият клиент сам да вземе своето решение как да използва сумата от ваучера най-подходящо, според желанията и нуждите си. Срокът, в който всеки клиент може да се възползва е достатъчен – два месеца.


– С какво доверие и имидж се ползвате в Габрово?

– Щастливи сме, че имаме кръг от постоянни клиенти, предпочитащи нашия СПА – център за поддържане на форма и възстановяване в ежедневието. Тук е и мястото да подчертая, че екипът ни е от специалисти (масажист – рехабилитатори), които са с богат професионален опит в тази сфера и са тук от самото създаване на Центъра.


– Какво Ви отличава от другите в Габрово и региона във Вашия бранш?

– Считам, че с добрата комбинация от професионални умения на нашия колектив, приятната атмосфера и не на последно място разбира се, с лично отношение и индивидуален подход към всеки клиент.


– На кого бихте искали да благодарите?

– На хората, с които работим всеки ден, на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Заповядайте в СПА – Център „Recital“ и намерете всичко, което ще ви накара да се отпуснете и да презаредите тялото и ума си!


Работно време на СПА – Център „Recital“

от понеделник до петък: 11.00 ч. – 19.30 ч.
събота: 11.00 ч. – 18.00 ч.
Телефон за резервации и допълнителна информация: +359 895 147 888
recitalspa.com
или във фейсбук

Любопитно

Представяне на новото туристическо лого на Трявна

Published

on

Публикуваме без редакция описанието на проекта за лого, който бе класиран на I-во място в конкурса за изработване на туристическо лого на град Трявна. В следващите дни ще бъде публикувано представянето и на класираните на II-ро и III-то място проекти.

Описанието на проекта е в изпълнение на т. 7.7. съгласно правилата за конкурса, а именно “Проектите трябва да са придружени от кратко описание (до една машинописна страница в word формат) на идеята на предложеното лого”.

По-долу можете да се запознаете с презентацията на автора – Лила Колева:

Представяне на идеен проект и графична визия от Лила Колева

За основа на логото избрах композиция от своеобразни форми, свързани помежду си в една обща. Елементите, които характеризират най-добре Трявна, според мен са красивата природа, уникалната типична за района архитектура и занаятите.

Проектът показва:
– Природа – реката, планината, цветни градини
– Архитектура – емблематичната за града Часовникова кула и Гърбавия мост
– Занаяти – дърворезбата и по-точно стилизиран елемент от Майското слънце в Даскалова къща

Цветовото разнообразие в композицията изразява не само отделните характерни елементи за града, но и многообразието на различните забележителности, занаяти и богатото културно наследство. Като чисто маркетингов похват, многото и по-ярки цветове също привличат погледа, без да се преминават границите на нормалното и достатъчното.

В едно от изображенията съм добавила и слоган, макар че не е задължителна част в условията на конкурса. Взаимстван е от друг проект, целящ рекламирането на Трявна като туристическа дестинация. Съкратила съм го с цел да бъде максимално изчистен и опростен, за да звучи по-приемствено и запомнящо се.

В презентацията съм показала как логото би могло да се използва като бранд върху различни рекламни материали, както и предложение за направа на триизмерно такова. Би могло да се постави на един от входовете на града или в парк. За втория вариант, проектът показва място, което не граничи с пътно платно и няма засилено движение на коли, тъй като подобни съоръжения винаги привличат малки и големи посетители, за игри или за направата на снимки и безопасността е от значение. Би могло да се постави на място, където целенасочено се търси концентриране на хора.

Бих искала да завърша представянето с молба. В условията на конкурса в точка 5. Авторски права се гласи, че с участието си в конкурса, всеки дава съгласие за преработка на проекта. Ако уважаемото жури оцени с висока оценка проекта ми, моля да ми бъде позволено доработката да бъде направена от мен. Ще го направя по лично желание и безвъзмездно.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Култура

Обявиха резултатите от конкурса за туристическо лого на Трявна (снимки)

Published

on

I място: №17 – Лила Колева
II място: №8 – „Прим Дизайн“ ООД
III място: №23 – Илиян Начев

Постъпилите за участие в конкурса проекти за туристическо лого са 26. Те бяха оценявани от жури в състав: Председател: Марин Маринов – зам.-кмет на Община Трявна и членове: Адв. Галин Ненов – юрист при Община Трявна; Даниела Дабкова – уредник в Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство Трявна; Арх. Константин Брънеков – общински съветник в Общински съвет Трявна; д-р Добрин Атанасов – преподавател в НГПИ „Тревненска школа“.

Припомняме, че след своето заседание, журито излезе с официално предложение към кмета на Община Трявна да се проведе и онлайн гласуване.

За целта допуснатите до класиране в конкурса общо 23 предложения за лого бяха публикувани в официалната страница на Община Трявна във Фейсбук и гласуването продължи от 7-ми до 13-ти октомври.

Бе взето решение събралият най-много гласове проект да получи 3 точки, този на второ място по брой гласове – 2 точки и трето място – 1 точка. Предварително всеки член от журито беше оценил своите трима фаворити с от 1 до 3 точки.

Така след заседанието на журито проектите с №17 и №8 бяха оценени с равен брой точки – по 12, а №23 – с 6 точки.

В онлайн гласуването най-много гласове събра лого №20 с автор Габриела Николова – 1117 гласа:

На второ място е №7 с автор Иваничка Петрова – 904 гласа:

и на трето място – №14 с автор Антония Томова – 750 гласа:

Класираните на първо, второ и трето място в онлайн гласуването получиха съответно по 3, 2 и 1 точки.

Въпреки това, резултатите от онлайн гласуването повлияха в класирането и определиха първото място да бъде за лого №17 с 512 гласа, а лого №8 остана на второ място с 445 гласа.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

„Art&WineV“ е в „РеФреш ресторант“

Published

on

Прекрасната инициатива „Art&WineV“, съчетаваща в себе си хубаво вино и нарисувана картина, в която основа стоят Вероника Венкова, художничките Христина Георгиева и Мартина Георгиева, ще се проведе този четвъртък, 22 октомври, от 18.30 часа в „Ресторант Рефреш“, Мол – Габрово, ет. 4.

В дъждовните и мрачните есенни дни винаги можем да открием нещо приятно и зареждащо. Можем да прекараме малко време с близки и приятели на чаша вино и четка в ръка.

Отново ще бъдем заедно и ще рисуваме! Запазете своето място със съобщение на страницата на „Art&WineV“ или с обаждане на телефон: +359 893 565 600.

Местата са ограничени!

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица