Крими, Новини|25.01.2019 10:52

Жрица на любовта обра клиент в Габрово и духна след сеанса

Снимката е илюстративна

Мераклия за платена любов остана крайно огорчен и тотално разочарован, след като жена, предлагаща интимни услуги, успя да задигне от него сумата от близо 5 000 лева.

Случката се разиграла в сряда вечерта в габровски хотел, намиращ се на ул.“Станционна“ в района на Митническото бюро.

Потърпевш от кражбата е турски гражданин, който бил отседнал да нощува в хотела. Това обаче се оказало недостатъчно за него и той решил да прибегне към задоволяване на неговия нагон, като си извика в стаята секс – дама за целта.

Успял да намери и да се свърже с лице от женски пол, предлагаща точно такива услуги и двамата стигнали до сделка.

Жрицата на любовта се отзовала на адреса. Около 21.20 часа, след като двамата си свършили работата, за която била повикана продавачката на плътски услуги и клиентът получил удовлетворение, той проявил невнимание.

От ситуацията се възползвала жрицата на любовта, която офейкала със сумата от 4 800 лева.

По случая е образувано досъдебно производство, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

3 коментара

  • абе защо в целия град по тротоарите има кучешки фъшкии и размазано после след като някой ги е настъпил
    след снега е пълно с ФЪШКИИ и си правя селфита с тях

  • Крия са в землянкатъ от агентити на Путин, както хамериканският президент на Венецуела са крий в кенефа на колумбийското пасолство!!!

  • Проблемите на Бойко Методиев Борисов са от ПСИХОЛОГИЧЕН характер. Силната му КОМПЛЕКСАРЩИНА и ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ ХВАЛЕН непрекъснато извеждат на преден план чувството му за НЕПОГРЕШИМОСТ до последната степен на това проявление – САМОВЛЮБЕНОСТ (НАРЦИСИЗЪМ). В случай на отправени критики или нападки към него, то той достига до най-високи нива на РАЗДРАЗНЕНИЕ, което от своя страна предизвиква у него първобитен „нагон” на ОМРАЗА и животински стремеж за ОТМЪЩЕНИЕ… А иначе, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на Бойко Методиев Борисов, а Бойко Методиев Борисов е кум на Маджо, Но пък иначе, Султанка е очарователна. Като Ангелкова. И все пак, Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал…

Напиши коментар