Икономика, Новини|21.01.2019 17:05

Нашенец е поредният късметлия от Лотарията на НАП

снимка: НАП – Габрово

Месечният победител от Лотарията с касови бележки на НАП е Радослав Начев от севлиевското село Градница, обявиха от офиса на НАП – Габрово. Той печели сумата от 2000 лева, а наградата му бе връчена лично от директора на габровската приходна агенция Драгомир Кунев.

Интересно е да се отбележи, че това е четвъртият победител в играта за Областта. До този момент в Габровска област активните потребители са 1 162. Общият брой на регистрираните касови бележки е 32 372 бр., на обща стойност 490 958 лв.

Габровските данъчни отбелязват засилващ се интерес към играта и в социалните мрежи. На страницата на Лотарията във Фейсбук вече има над 6 000 последователи. Всички, който тепърва искат да регистрират касовите си бележки данъчните припомнят, че в играта могат да вземат участие всички български граждани, навършили 14 г.

Те трябва да регистрират касовите си бележки независимо от сумата на сайта www.kasovbon.bg, както и чрез мобилното мобилното приложение на НАП или чрез националния телефонна агенцията 0700 18700.

Много важно е да се отбележи, че гражданите участващи в Лотарията задължително трябва да пазят касовите си бележки до края на играта, защото само срещу тях победителите ще могат да получат своите награди.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

1 Коментар

  • Къщата, дето я запалиха в Шести участък, била секретна землянка на гея-натовец Вилъджер!!!
    Но, комунетата го надушили и му метнали един коктейл Молотов…

Напиши коментар