Новини, Спорт|12.01.2019 8:41

23 отбора ще участват в турнира по футбол на Габрово

снимка: sport-gabrovo.com, Архив

23 отбора от областта ще вземат участие в 27-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово, информира електронното спортно издание sport-gabrovo.com.

Техническата конференция за проявата се проведе снощи в зала „Орловец“ и на нея по традиция беше теглен жребия.

Участващите тимове са разпределени в 6 предварителни групи – пет с по четири отбора и една с три. Взето бе решение да се изчака до първия мач от турнира за евентуалното включване на още един тим, за да бъде попълнена и група 6.

Водачи на шестте групи са отборите на „Шести участък“, „Копакабана“, „Титан гард“, „Pasta Gabrovo“, миналогодишният шампион „Стеф“ и „ММ Севлиево“. Разпределението на останалите отбори по групи може да намерите в секция Футзал на сайта.

Турнирът ще стартира в понеделник (14 януари). Ще се играят по три срещи на ден, от 18, 19 и 20 часа. Първите срещи ще бъдат Хавайците – Веспа, Рио – Делта гард и Шести участък – Класиците.

Преди първия мач отборите трябва да представят списък, подписан от водача на тима, документ за преминат предсъстезателен медицински преглед на играчите и депозит в размер на 20 лева, съгласно член 53 от Наредбата за провеждане на турнира.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар