Любопитно, Новини|09.01.2019 12:01

В Габрово може да се усети чувството да си пилот във Формула 1

снимка: Община Габрово

Едно Ферари с цвят червен и една футуристична инсталация са новите попълнения на Интерактивния музей на индустрията в Габрово.

След като през 2018 година габровската фирма “RSeat“ дари на Музея симулатор на Формула 1, Община Габрово инвестира в необходимата техника, за да стане мисията пилотиране възможна, информираха от администрацията на кмета.

Всеки посетител на Интерактивния музей на индустрията може да се превърне в пилот, да изпита тръпката и адреналина от състезанието на някоя от най-известните писти в света, да влезе в кожата на любимия си състезател и с повече умения и късмет да накара всички останали да му дишат праха.

Почитателите на високите скорости, жадните за приключения, смелите и самоуверените, трудно ще намерят по – голямо предизвикателство.

За мечтателите, любопитните и нетърпеливите да узнаят какво ни чака не само зад ъгъла, а и зад края на този век е другата нова инсталация в музея. Тя отвежда посетителите напред в бъдещето и чертае цветно картината на Габрово през 3000 – та година.

„Трудно е да се опише с думи, нужно е да се усети. Станете едни от първите посетители на Интерактивния музей на индустрията през 2019 година, а после поканете и приятели!“

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар