Новини, Политика|09.01.2019 10:18

Кметът кани габровци на обсъждане на Бюджет 2019

снимка: Община Габрово, Архив

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата на Общински съвет – Габрово за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Габрово, кметът Таня Христова, кани жителите на общината, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица, да вземат участие в публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2019 г. на община Габрово.

Общественото обсъждане ще се проведе на 15 януари, вторник, от 17.30 часа в Ритуална зала на Община Габрово.

Материалите по проекта на бюджета на община Габрово за 2019 г. на хартиен носител ще бъдат на разположение в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общинската администрация, а с електронния им вариант може да се запознаете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

4 коментара

 • Кат ни подгонят пак мръсните българи които искат нормален живот в собствената си държава, Танчито и ебача и ше се скрият в Хамериканското пасолство, пък аз ще се скрия при някой от моите ебачи, в кабината на турски ТИР пътуващ за Анадола, и ще лъжа че съм кримски татарин от град Казан в Русия, за да потърся убежище от гоненията на рубладжиите в Майка Тюркия.

 • Гербирастити няма да крадат от автобуси.

  Гербирастити няма да крадат от подлези, които 2 години стоят затворени за ремонт.

  Гербирастити няма да крадат от кръговия плавателен канал на Шиваров Мост.

  Гербирастити няма да крадат от Маркотея, даже няма да крадат и за довършването му, след като го приеха и платиха в незавършен вид.

  Гербирастити няма да крадат от Водния цикъл, само 30-40%.

  Гербирастити няма да крадат от и от още по-ненужното кръгово на Консултативна.

  Гербирастити няма да са крият в американското пасолство, шото ще хвърлим народната милиция и ратаите на верните ни олигарси, да ни пазят гъзовете от народната либоф.

  КВИИИИИИИИИКККККККК

Напиши коментар