Новини, Политика|09.01.2019 10:18

Кметът кани габровци на обсъждане на Бюджет 2019

снимка: Община Габрово, Архив

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата на Общински съвет – Габрово за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Габрово, кметът Таня Христова, кани жителите на общината, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, граждански сдружения, общински съветници, ръководители на бюджетни звена и други заинтересовани лица, да вземат участие в публично обсъждане на проекта за Бюджет за 2019 г. на община Габрово.

Общественото обсъждане ще се проведе на 15 януари, вторник, от 17.30 часа в Ритуална зала на Община Габрово.

Материалите по проекта на бюджета на община Габрово за 2019 г. на хартиен носител ще бъдат на разположение в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общинската администрация, а с електронния им вариант може да се запознаете оттук.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

7 коментара

 • Aку не иди някуй да кажи на русата курва, чий руса мажоретка и крадИ, тя няма да знай, колко милиона са преведени на банковата й сметка и на ибача и Дон Кратун.
  И няма да знай, чий жалка шорошка разпуретинъ кату клавиатуения плужек Вилежерчо.

 • За същити пари, дету град Сливен си поръча само 27 чешки автобуса, ний успяхми да купим цели ТРИ!!!

  ТУЙ Е , защото ний не крадим, а ний ПРИСВОЯВАМИ!!!!

  Комунетата, Путин, русофилити,

  КВААААК!!!!

  • Предполагам че си се возил на новите автобуси в Сливен преди да напишеш това? Сравнявай автобуси с подобни характеристики и след това коментирай! А че ще има кражба … е ясно!

  • Софийския автобусен скрап вози най-добре! Ако не вярвате, питайте герберските калинки кото се возят на служебни коли да ви кажат.

 • Негово превъзходителство Душан Щраух – извънреден и пълномощен посланик на Република Чехия в България посети Сливен днес и се срещна с кмета Стефан Радев. Поводът за неговата визита е подписването на договор между община Сливен и чешката компания „СОР Либхави“ за доставка на 27 автобуса за града. След срещата посланикът и кметът отговориха на въпроси на журналисти.
  „Посещавам вашият град за първи път. Радвам се, че имах възможността да се срещна с кмета и да обсъдим въпроса за автобусите. Също така бях любопитен да науча от г-н Радев нещо повече за Сливен, какво е населението, каква е преобладаващата промишленост. Освен това обменихме идеи за бъдещо сътрудничество с чешки фирми. Мисля че беше ползотворна среща и научихме повече един за друг. Тази доставка е най-голямата за България и Сливен може да се превърне в сервизна база за страната”, посочи посланикът на Чехия.

 • Кат ни подгонят пак мръсните българи които искат нормален живот в собствената си държава, Танчито и ебача и ше се скрият в Хамериканското пасолство, пък аз ще се скрия при някой от моите ебачи, в кабината на турски ТИР пътуващ за Анадола, и ще лъжа че съм кримски татарин от град Казан в Русия, за да потърся убежище от гоненията на рубладжиите в Майка Тюркия.

 • Гербирастити няма да крадат от автобуси.

  Гербирастити няма да крадат от подлези, които 2 години стоят затворени за ремонт.

  Гербирастити няма да крадат от кръговия плавателен канал на Шиваров Мост.

  Гербирастити няма да крадат от Маркотея, даже няма да крадат и за довършването му, след като го приеха и платиха в незавършен вид.

  Гербирастити няма да крадат от Водния цикъл, само 30-40%.

  Гербирастити няма да крадат от и от още по-ненужното кръгово на Консултативна.

  Гербирастити няма да са крият в американското пасолство, шото ще хвърлим народната милиция и ратаите на верните ни олигарси, да ни пазят гъзовете от народната либоф.

  КВИИИИИИИИИКККККККК

Напиши коментар