Новини, Спорт|08.01.2019 11:05

Тече записването за участие в турнира по футбол на Габрово

снимка: sport-gabrovo.com, Архив

Тече записването за участие в XXVII-то издание на традиционния турнир по футбол на малки врати за Купата на Община Габрово.

Регистрацията на тимовете започна на 2-ри януари и ще приключи в 17.00 часа на 10-ти януари (четвъртък).

За 11-ти от 18.00 часа е насрочена техническата конференция. Тя ще се проведе в конферентната зала на Спортна зала “Орловец“. Тогава ще бъде теглен и жребият за първата фаза на турнира.

Предимство ще имат първите 32 отбора, записали се за участие чрез заплащане на предвидената такса, която и през 2019-а остава в размер на 150 лева. Срещите от турнира ще започнат на 14-ти януари, понеделник.

Промени в Наредбата за провеждането на XXVII-я турнир спрямо миналата година няма. В надпреварата ще могат да участват всички желаещи навършили 16 години, като се допускат сформирани отбори от цялата страна.

В турнира нямат право да играят футболисти картотекирани в клубове от Първа и Втора професионална лига за сезон 2018/2019 година, както и съдии обслужващи проявата.

Документите, необходими за участие в турнира, са: Списък на отбора, подписан от водача му; Документ за предсъстезателен медицински преглед на играчите; Квитанция за платена такса-участие.

Бланките за списъка на отбора и предсъстезателния медицински преглед ще бъдат предоставени на съставите при заплащането на таксата в деловодството на „Общински спортни имоти“ в спортна зала „Орловец“, етаж IV.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар