Любопитно, Новини|29.12.2018 8:00

Габрово ще посрещне Новата година ден преди всички в света!

Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

Община Габрово Ви кани под звездите на Габрово на 30 декември, в 19.00 часа, за да изпратим заедно отиващата си 2018 година.

Площад „Възраждане“ ще се превърне в сцена на един прекрасен концерт с участието на група „Мерудия“ и Орлин Павлов, който ще завърши със запомнящо се илюминационно шоу.

Още малко и 2018-та ще остане в миналото, още малко и 2019-та ще почука на прага ни. И както се пее в песента: „Водим своите войни със затворени очи и изглежда май светът е полудял, но каквито и мечти да сме имали преди, вече искам само да те видя пак.“

„Нека се видим на 30-ти декември, на площад „Възраждане“, не за да водим войни, а за да споделяме мечти, емоции, надежди!“

Коледният базар ще работи, елхата ще грее, музиката ще ни кани на танц. Вземете този, на когото ви се иска да изпеете: „Защото при теб сърцето ми е“ и елате заедно на 30-ти декември под звездите на Габрово!

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

11 коментара

 • Ква е тая Мерудия, къв е тоз Орлин?!?

 • Тъпити българи нека си празнуват Коледа и Дядо Мраз, ний продажниците-сащофили-минетчии – безродни курви на Краваристан празнувами Хелоуйин и Тенксгивинг, с празни тикви на раменете си и с пиндоски знаменца забодени в гъзъ.

  И чаками Шорош с разтворени анални бузи да отпусне пак грантовете кат през 2013-14 – та.

  Слава на Сорос, смърт на Българска България!!!

  • Целий русский Мир празнует Дед Мороз и Снегурочка, мръснити българи дет не правят минети на Колхозистан са кланят на шорошоида Дядо Коледа. И не си слагат руски знамена и портрети на Лилипутев по краварския кат мен дъртата онкоболна мумия.

   АЗ ша ва опрая кат на освободи Путев и ма назначи.

 • Съществует один паралелний мир, куда американските чиновници са бедни и гладуват, Тръмп изпълнява заповеди на Лилипутев, доларът фалирал, танчиту и Кратунко са са скрили на Козяк от народний гняв, и аз не съм дърта изкукуригала безродна мърша.

  Соществует!!!

 • то ще има ли 20 човека на това нещо бе

Напиши коментар