Новини, Общество|11.12.2018 10:08

Детски празник в Дневния център за стари хора

снимка: Община Габрово

Малчугани от ДГ „Първи юни“, заедно със своите учители, посетиха Дневния център за стари хора в Габрово, за да поздравят неговите обитатели с настъпващите празници.

С много празнично настроение и коледен дух, в уютна обстановка, малчуганите поднесоха кратка музикално-поетична програма.

Прекрасните стихове и песни искрено развълнуваха възрастните хора, които получиха и картички. Те пък от своя страна подариха на децата саморъчно направени сувенири и ги почерпиха с шоколади.

„Взаимната радост обогати децата с нови емоции и общочовешки ценности – обич към семейството, уважение към възрастните, признателност. Децата осъзнаха, че когато направиш малък жест, когато дариш усмивка, внимание, стопляш сърцата на другите! Благодарим на директора на дома за споделената емоция и отзивчивостта!“, казват от ръководството на ДГ „Първи юни“ по повод празника в Дневния център за стари хора и допълват, че екипът на детската градина е подарил на възрастните хорта пано, което да им носи коледно настроение и надежда през цялата година.

Източник: Община Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар