Култура, Новини|19.11.2018 10:30

Директорът на НМО с покана от международно научно списание


Джеси Райт, член на редакционната колегия на International Journal of Education, Culture and Society, покани директора на Националния музей на образованието в Габрово Мая Карагьозова да се присъедини към екипа на списанието като член на редколегията или рецензент.

„Имайки предвид Вашето образование, подготовка и опит в тази област, ние вярваме, че може да сте най-подходящият човек за тази позиция. Вярваме, че позицията член на редакционния съвет или рецензент, ще бъде полезна и на Вас – ще даде светлина върху вашите изследвания в сродни области.“

Поводът за поканата е статията на Мая Карагьозова в съавторство с Рита Бурцева от Латвия на тема „Музеят за обществото: Из опита на Националния музей на образованието – Габрово“, с която те участваха в Петата международната научна и практическа конференция „Изкуството и музиката в културния диалог“ (направление „Културата и обществото в регионалния културен диалог“).

Докладът е публикуван в сборника от конференцията и според думите на Джеси Райт „изследователи в широк спектър от дисциплини, са проявили интерес към него и са впечатлени”.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

Напиши коментар