Новини, Политика|14.11.2018 10:12

Николай Григоров, БСП: Пир по време на чума!

© Copyright 2018 — Gabrovo News. All Rights Reserved

Нормално ли е да се открива карнавалното време от „пасарелката над Янтра“, като на 150 метра гражданите са излезли на улицата да протестират срещу начина на управление, качеството на живот, ниските заплати и високите цени? Наглостта и цинизмът на Община Габрово надминаха себе си!

Този коментар направи пред журналисти областният председател и общински съветник от БСП – Габрово Николай Григоров. Той определи двете паралелно проведени в неделя събития като „пир по време на чума“.

снимка: Община Габрово

„Да се издигат карнавални лозунги, от рода на „В кочина живеем, но да се смеем, само ние го умеем!“, е цинично“, избухна Григоров и запита кои са „прасетата, живеещи в кочината“. „Бялата сграда на Общината кочина ли е?“, недоумява лидерът на социалистите.


Николай Григоров отбеляза, че двете събития в Габрово: протестът на хората и обявяването на карнавалното мото, ярко контрастират.

„Кой въобще допусна това безумие? Да се демонстрира едно приповдигнато изкуствено настроение при откриването на карнавалния сезон, където едни хора се радват, а други да протестират на 150 метра, е нагло. На какво се радват, на бедността, мизерията или унижението?“, продължи с критиките си към управляващите в Габрово той.

снимка: Момчил Стефанов

Областният председател на БСП  – Габрово обяви, че левицата подкрепя протестите на хората, но отрече социалистите да имат нещо общо с организирането им.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

9 коментара

  • Гербодругарката Т.Христова е доста над нещата – придобила е пари спокойно да живеят поне още две поколения след нея.От благодарност/и с протекцията на фъфльото-любовник / ще я пратят в чужбина със солидна заплата в евро ,детенцето и ще го “ приемат“ в елитен унивеситет със стипендия.Защо да не се хили като ряпа???На нея всичко и е наредено до края на животеца и.Да му мислят „тъпите“ габровци дето я наредиха за втори път на тази хранилка как ще жвеят с толкова мангали,водни цикли и падащи пасарелки.За такива като тази няма нито затвор,нито някакво наказание …Такива като тая са с морала на евтина магистралка …

  • Т.Х. и морал??? Точно тая изобщо за морал не е и чувала.Съсипа цял град само за ди си начеше … и добре и платиха за тая работа.Дано дъщеря и може да чете…..

  • Ми весело и е на жената! Сметките и пълни,красатата – начесана!Косата – жълта като на евтина кYрва.С две думи – всичко и е наред.

  • Нали знаете как се казва на жена,която се „продава“ за пари? Е, тая го прави за мнооооооооого пари.

  • Григоров е некадърен комунист. Сравнително млад но сбъркан. Завистлив и злобен. Никога повече няма да ползва служебен GSM.Даже неговите комунисти не го искат. Нещастен боклук. И престанете да триете постовете ми.

  • Това е типично герберско поведение ала физкултурника-идиот.

  • Точно пък ти Николай Григоров ли ще говориш за морал?! Цял живот си на хранилка…Ту от Държавата, ту от Общината…Иии живота няма да спре, защото от БСП организирате и режисирате протести, за да се докопате пак до властта!

  • Значи ли, че господина или неговата партия, ако иде на власт ще отмени карнавалните събития, докато цъфнем и вържем? Ако да да си го заяваи в платформата догидина за изборите!и

Напиши коментар