Една от най-бързите технологии за лазерна епилация скоро и в Габрово


Една от най-бързите технологии за лазерна епилация FOTORA TRIPLE POWER LASER за жени и мъже съвсем скоро ще навлезе и в Габрово.


Това ще се случи благодарение на Лазерно студио „Мая“, които в най-близко време ще предложат на своите клиенти възможността за високо технологична интегрирана система за перманентна лазерна епилация, с изключително дълготраен ефект.

FOTORA TRIPLE POWER LASER е супер мощна и бърза система за лазерна епилация, предлагаща двойно по-кратко време за извършване на процедура.

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ПОДМИШНИЦИ. Резултати след 4 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

Лазерната технология прави кожата по-гладка и по-нежна от всякога, като гарантира бърза, безболезнена и трайна епилация.

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА РЪЦЕ. Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ГЪРДИ. Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

Лазерната епилация FOTORA TRIPLE POWER LASER решава редица кожни проблеми: премахва нежеланото окосмяване; справя се завинаги с врастналите косми; стяга порите; избелва и омекотява кожата; премахва тъмните частици от ръцете и гърба; засилва метаболизма и изхвърля токсините.


Запишете своя час за красота на телефон: 0889 76 44 20. Лазерно студио „Мая“, гр.Габрово, ул.“Съзаклятие“ 3 (под кино „Алеко“), работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, от 09.00 до 19.00 часа.

Коментарите са затворени