Свържи се с нас

Любопитно

Една от най-бързите технологии за лазерна епилация скоро и в Габрово

*Публикация съгласно договор*

Published

on


Една от най-бързите технологии за лазерна епилация FOTORA TRIPLE POWER LASER за жени и мъже съвсем скоро ще навлезе и в Габрово.


Това ще се случи благодарение на Лазерно студио „Мая“, които в най-близко време ще предложат на своите клиенти възможността за високо технологична интегрирана система за перманентна лазерна епилация, с изключително дълготраен ефект.

FOTORA TRIPLE POWER LASER е супер мощна и бърза система за лазерна епилация, предлагаща двойно по-кратко време за извършване на процедура.

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ПОДМИШНИЦИ. Резултати след 4 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

Лазерната технология прави кожата по-гладка и по-нежна от всякога, като гарантира бърза, безболезнена и трайна епилация.

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА РЪЦЕ. Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

ТРЕТИРАНЕ ЗОНА ГЪРДИ. Резултати след 6 процедури с FOTORA TRIPLE POWER LASER

Лазерната епилация FOTORA TRIPLE POWER LASER решава редица кожни проблеми: премахва нежеланото окосмяване; справя се завинаги с врастналите косми; стяга порите; избелва и омекотява кожата; премахва тъмните частици от ръцете и гърба; засилва метаболизма и изхвърля токсините.


Запишете своя час за красота на телефон: 0889 76 44 20. Лазерно студио „Мая“, гр.Габрово, ул.“Съзаклятие“ 3 (под кино „Алеко“), работи за Вас от понеделник до неделя, без почивен ден, от 09.00 до 19.00 часа.

Любопитно

Виктория Памукова с отличие от Фондация „Димитър Цонев“

Published

on

За втора поредна година габровката Виктория Памукова спечели отличие от Фондация „Димитър Цонев“.

Възпитаничката на Национална Априловска гимназия и вече дипломиран журналист – Виктория Памукова, спечели награда за втори пореден път в студентския конкурс за качествена българска журналистика, организиран от фондацията, носеща името на журналиста Димитър Цонев.

Наградата й бе връчена за телевизионен клип, на тема “Волята да промениш”. В мотивите на журито се посочва, че отличието е: “За въздействащо видео, за представяне на оригинална гледна точка, за умело съчетаване на техническите способности и продуциране“.

*Снимки: Фондация „Димитър Цонев“.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Любопитно

Погрижете се за красивия облик на вашия имот

Published

on

„Арборист Габрово“ е новооткрита от тази година фирма, която предлага професионални услуги, свързани с рязане, кастрене, оценка на дървета, почистване и култивиране на места и парцели.

Освен това фирмата премахва и отстранява опасни и труднодостъпни дървета, в градски и извънградски условия.

„Арборист Габрово“ разполага с професионална техника за пънораздробяване и раздробяване на дървен материал.

Сред услугите, които се предлагат, са и култивиране на запустели земеделски и всякакви парцели, терени, площи и имоти, които могат да придобият завършен вид по вкуса и визията на всеки клиент, спрямо неговите представи и виждания.

Фирмата разполага със собствен транспорт, самоходна вишка, комбиниран трактор и богат набор от професионална техника.

За повече информация и връзка с „Арборист Габрово“ позвънете на телефони: +359 89 995 0430 и +359 897 953 922, или се свържете чрез страницата в интернет и фейсбук.

Зареди още

Култура

Иван Вазов се подписва в Паметната книга на Априловската гимназия

Published

on

Преди 119 години Патриархът на българската литература Иван Вазов оставя послание в Паметната книга на Априловската гимназия, при посещението му през юни 1901 г.

Днес, 9 юли, по повод 170 години от рождението на гениалния поет и писател Вазов, с дълбок поклон и благодарност за възраждането и съхранението на българския дух, Държавният архив в Габрово показа за обществеността дигиталното копие, което съхранява във фондовете си.

Оригиналът на книгата се съхранява и продължава да се попълва в Националната Априловска гимназия от личности, посетили училището.

Следете ни и във Фейсбук на:
https://www.facebook.com/gabrovonews/

Зареди още

Реклама

Популярни новини от последната седмица