Крими, Новини|08.10.2018 15:10

Прибраха трима заради наркотици

снимка: Пресцентър МВР, Архив

Общо трима души, двама мъже и една жена, са били задържани в резултат на проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с разпространение на наркотици, информираха от пресцентъра на габровската полиция.

В петък, около 01.15ч. на ул. „Петко Каравелов” в Габрово, автопатрулен екип извършил проверка и личен обиск на 22-годишен жител на същия град.

Установено било, че лицето държи у себе си около 1 грам бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест за наркотици реагирало на наркотичното вещество „амфетамин”.

Същият ден, но около 16.00 часа, в района на Изчислителния център в Габрово били задържани 2 лица – мъж на 39 г. с влязла в сила присъда и жена на 28 г., и двамата от Габрово.

Установено било, че габровецът придобил и държал у себе си суха зелена листна маса с тегло около 4.8 грама, която при направения полеви наркотест реагирала на наркотичното вещество „марихуана”.

По случая срещу него е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354 А от НК. По отношение на 28-годишната жена е била наложена мярка „задържане по реда на \ЗМВР за срок до 24 часа“, а габровецът – приведен в Областната служба „Изпълнение на наказанията“ в Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • Малййй,ченгетата пак с голям удар
    1 грам амфе
    4грама листа ,тука за 10 дена разбихте целия картел,от Колумбия до Габрово,
    Вече имате право да направите по един дудук на Бойко,БРАВО !!!!

  • Подлоги -спирайте коментарите!!! Някой да не спомене имена пак!!😂😂😂

Напиши коментар