Икономика, Новини|27.09.2018 16:29

Касови бележки за близо 4 500 000 лв. от Габровско в Лотарията на НАП

Директорът на офиса в НАП – Габрово, Архив © Copyright — Gabrovo News. All Rights Reserved

От офиса на НАП в Габрово информират, че до този момент 24 милиона касови бележки са регистрирани за участие в надпреварата за 50 000 лв. – голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП.

Големият победител ще стане ясен на 10 декември, на живо, в ефира на една от националните телевизии. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 333 млн. лв., а средно от старта на Лотарията един участник регистрира по около 340 касови бележки.

Общият брой на регистрираните потребители в Габровска област до този момент е 975, а регистрираните касови бележки са 388 262, на обща стойност 4 425 759 лв.

Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа фейсбук. Там страницата на играта има близо 5 200 последователи и 4 760 харесвания от регистрирани потребители.

снимка: НАП – Габрово, Архив

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в почивния 24 септември в сутрешния блок на една от националните телевизии, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов телевизор. Месечният победител, с награда от 2000 лв., ще бъде определен на 15 октомври, отново в ефира на национална телевизия.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт.

Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват още от НАП – Габрово.

Следете ни и във Фейсбук на:
http://www.facebook.com/#!/pages/Gabrovonewsbg/140586109338730

2 коментара

  • Нидейти да омаловажавате срещата! Нашият тартор башбакан Башнасран Борисоолу е мноооого хафторитетна натура. Срещата между него и Тръмп трая не просто няколко секунди, а поне от пет секунди и половина! И то ако не броим часовете чакане, докато го проверят и се убедят, че това недоразумение наистина се води министър-прецедател, а не е некъф заблидил се нелегален имигрант случайно попаднал пред централата на ООН.

    Освен туй лапам и гълтам за центове. Издавам и касови белешки.

  • вилажерка, вилажерка, колко жалка платена подлога си. хората за какво говорят, а ти си пускаш пак опорките. скапана парчовска отрепка. плюя на теб

Напиши коментар